Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La programació de novembre de la biblioteca de Cambrils engega amb contes per a petits i grans

Aquest mes també s’ha organitzat el 7è concurs de punts de llibre del barri de l’estació i una tertúlia per commemorar l’any Teresa Pàmies

Els contes i tallers tindran lloc a la Biblioteca Josep Salceda i Castells Els contes i tallers tindran lloc a la Biblioteca Josep Salceda i Castells ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 06 Novembre 2019 21:41

La Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils ha programat tres sessions de contes pel novembre. L’àmplia agenda d’activitats d’aquest mes ha començat aquest dimecres 6 de novembre amb la sessió de lectura en família per a pares, mares i infants d’entre 5 i 7 anys 'Bèèèè, contes d’ovelles' inclosa en el cicle 'Xalem amb els contes'.

La segona activitat oberta al públic general programada per aquest novembre és la sessió per adults 'Contes eròtics del Decameró', que oferirà Rosana Andreu el divendres 8, a les 19 hores. L’activitat consistirà en una selecció de contes eròtics del llibre de Giovanni Boccaccio.

La tercera sessió serà l’hora del conte amb taller a càrrec d’Ans Educació dedicada al conte 'Exploradors de l’Antàrtida' programada pel dimecres 20 de novembre, a les 18 hores, dins del cicle 'Contes d’arreu del món' per a infants d’entre 4 i 8 anys.

A més, el 22 de novembre la biblioteca se sumarà a la commemoració del centenari del naixement de Teresa Pàmies amb una tertúlia al voltant de la novel·la 'Testament a Praga' en el marc d’una sessió oberta del Club de Lectura Adult. L’activitat s’emmarca dins del cicle Clàssics catalans promogut pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i Espais Escrits, Xarxa del Patrimoni Literari Català.

Els tallers

Pel que fa a les activitats amb inscripció prèvia, aquest novembre s’han programat dos tallers. Per una banda, els dies 11, 13 i 15 de novembre a les 18 hores s’oferiran tres sessions d’un taller de papiroflèxia a càrrec de Joan Vilanova per infants a partir de 7 anys, joves i adults que vulguin aprendre a construir figures de paper.

Per l’altra, s’ha programat un taller familiar de realitat augmentada el dissabte 23 de novembre a les 11 hores que permetrà a les persones participants gaudir conjuntament de la tecnologia i del món del llibre en paper. L’activitat, a càrrec de la directora de la Biblioteca de Móra d’Ebre, Maria Josep Clua, està pensada per infants d’entre 5 i 10 anys acompanyats d’una persona adulta i caldrà portar tauleta o mòbil.

Concurs de punts de llibre

Com ja és habitual, la biblioteca de Cambrils col·labora un any més amb el concurs de punts de llibre organitzat per l’Associació de Veïns del Barri de l’Estació. Els infants i joves que hi vulguin participar poden recollir la plantilla de participació o portar els seus treballs a la biblioteca fins al dia 16 de novembre. Les bases es poden consultar clicant aquí. El tema per als dibuixos, com en edicions anteriors, són festes del barri.

El lliurament de premis es portarà a terme el dissabte 30 de novembre a les 12 hores a la biblioteca. Es donarà un premi únic per modalitat. S’han establert tres categories segons les edats dels participants: infantil A (de 3 a 6 anys), infantil B (de 7 a 11 anys) i juvenil (de 12 a 15 anys). També es podran veure també tots els treballs presentats.

La programació del novembre es completa amb les activitats habituals per inscrits als clubs de lectura. Així doncs, els dimarts 5, 12, 19 i 26 continuaran les sessions setmanals de Llegim + per afavorir i acompanyar el procés d’aprenentatge lector millorant la dicció, i el 29 de novembre el Club de Lectura Infantil celebrarà la seva trobada mensual per comentar el llibre “Això és un secret que només sé jo” i el Club de Lectura Juvenil intercanviarà impressions sobre el llibre “Un fill” d’Alejandro Palomas. La biblioteca tancarà els dies 1 i 2 de novembre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: