Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Últims dies per adquirir els tiquets del sopar dels Premis Arnau de Palomar 2019

Es poden recollir a la seu del CERAP, fins aquest divendres 8 de novembre, per poder assistir a l'acte de lliurament dels premis, que tindrà lloc el 15 del mateix mes al Casal Riudomenc

Els Premis Arnau de Palomar es lliuraran lloc el pròxim dia 15 de novembre al Casal Riudomenc Els Premis Arnau de Palomar es lliuraran lloc el pròxim dia 15 de novembre al Casal Riudomenc ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 06 Novembre 2019 20:53

Us recordem que fins al divendres 8 de novembre es poden adquirir els tiquets del sopar de l'acte de lliurament dels Premis Arnau de Palomar, que tindrà lloc el pròxim dia 15. Els podeu adquirir a la seu del Centre d'Estudis Arnay de Palomar (CERAP) (av. de Pau Casals, 84), de 17.00 a 21.00 h. Preu: 15 € socis / 18 € no socis.

L’acte, que presidirà M. José Figueras Salvat, rectora de la Universitat Rovira i Virgili (URV), es desenvoluparà a la sala multiús del Casal Riudomenc. Començarà a les 20.00 h a la plaça de l’Església, on els assistents seran rebuts pels elements festius del CERAP. També s'hi presentarà un nou col·lectiu sorgit a l'entitat: el grup de percussió Stem Pikats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: