Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona impulsa un projecte artístic i educatiu al Serrallo

El projecte de PortSolidari està destinat a joves entre 12 i 18 anys / S’iniciarà el 17 de novembre amb tres sessions consecutives per crear un mural col·laboratiu fet pels mateixos joves

Els participants crearan un mural col·laboratiu, dissenyat per aquests joves utilitzant les arts visuals i plàstiques per donar un altre caire a diverses zones del Serrallo Els participants crearan un mural col·laboratiu, dissenyat per aquests joves utilitzant les arts visuals i plàstiques per donar un altre caire a diverses zones del Serrallo ARXIU / PORTSOLIDARI
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 30 Octubre 2019 16:23

PortSolidari, comissió social del Port de Tarragona nascuda l’any 2015, amb la col·laboració de l’Associació de Veïns del Serrallo organitza durant el mes de novembre un projecte educatiu participatiu amb els joves del barri mariner i del Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE).

Aquesta iniciativa té diversos objectius. Per una banda, l’objectiu de teixir relacions i vincles entre els joves fomentant espais de trobada. Per altra, la creació d’un mural col·laboratiu, dissenyat per aquests joves utilitzant les arts visuals i plàstiques per donar un altre caire a diverses zones del Serrallo.

L’activitat està dirigida a joves d’entre 12 i 18 anys que vulguin utilitzar la seva creativitat i les seves idees artístiques. El projecte estarà dirigit pel Pere Graner, il·lustrador i educador membre de l’Equip de Recerca en Diversitat i Inclusió en Societats Complexes (ERDISC).

Les sessions es realitzaran al Serrallo durant tres diumenges de novembre consecutius. La primera sessió serà el 17 de novembre i consistirà en un taller de grafiti on els joves podran conèixer de primera mà aquest món i l’art urbà que l’envolta.

La segona sessió, el 24 de novembre, donarà pas a la creació conjunta d’un mural amb un esbós col·lectiu. Aquesta trobada pretén deixar via lliure a tot el potencial creatiu dels joves i fer una primera fase del disseny del treball artístic on les idees i inquietuds com a grup quedin reflectides.

L’1 de desembre serà la darrera trobada on els joves acabaran la pintura del mural i s’organitzarà, amb la col·laboració de l’AV del Serrallo, una festa oberta per a tothom on la gent que s’apropi podrà conèixer ‘in situ’ la iniciativa artística i educativa, el seu resultat i als joves que hi hagin participat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: