Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Leprosos, parteres i enterradors reviuen al poble de Castelló amb el 'Casterrorífic'

Els participants podran veure, del 31 d'octubre al 3 de novembre, 16 escenes representades per 70 voluntaris, que interpretaran a diversos avantpassats que tornen al poble deshabitat de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

'Casterrorífic' és un espectacle per passar por i reviure el passat del poble de Castelló, que va quedar deshabitat a la meitat del segle XX i que s’està reconstruint 'Casterrorífic' és un espectacle per passar por i reviure el passat del poble de Castelló, que va quedar deshabitat a la meitat del segle XX i que s’està reconstruint ASSOCIACIÓ MASIA DE CASTELLÓ
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 29 Octubre 2019 08:15

L’Associació Masia de Castelló ha organitzat, amb la col·laboració de Lo Tossalet i el patrocini de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, la segona edició del 'Casterrorífic', un espectacle “per passar por i reviure el passat del poble de Castelló”, que va quedar deshabitat a la meitat del segle XX i que s’està reconstruint.

Per a adults i infants

En concret hi haurà dos tipus de representacions: una per a persones a partir de 12 anys, el 'Casterrorífic per a adults', que s’hi oferirà del 31 d’octubre al 2 de novembre, de 19.30 a 22 h; i una altra per a tots els públics, 'Petit Casterrorífic', prevista per al 3 de novembre, de les 11 a les 14 h, a la qual podran assistir els infants de qualsevol edat, sempre que ho facin acompanyats d’un adult.

Els participants podran veure un total de 16 escenes, representades per una setantena de voluntaris, que interpretaran el paper de diversos avantpassats que tornen a Castelló (leprosos, parteres, llenyataires, enterradors, forjadors, etc.) amb música ambiental i efectes especials. Distribuïts en grups, un guia els acompanyarà en aquest recorregut terrorífic, que tindrà una durada aproximada de 30 minuts.

Les entrades

Les entrades ja es poden comprar per Internet, a través de la pàgina web www.masiacastello.cat/entrades-casterrorific i també es podran adquirir a la taquilla de Castelló els mateixos dies de les representacions, trenta minuts abans de l’hora d’inici (a partir de les 19 h, en el cas del 'Casterrorífic per a adults'; i a partir de les 10.30 h, en el cas del 'Petit Casterrorífic').

El preu de les entrades al 'Casterrorífic per a adults' és de 10 euros per persona i inclou un berenar calent. El preu de les entrades al 'Petit Casterrorífic' és de 6 euros per persona (per als menors de 4 anys, l’entrada és gratuïta).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: