Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'exposició 'Connecta't al voluntariat' arriba a Solivella

La mostra, que s'inaugura aquest dissabte 26 d'octubre, és un recull del testimoni de persones voluntàries d’arreu del país que presenten la seva experiència personal

L'exposició itinerant 'Connecta’t al Voluntariat' es podrà veure durant quinze dies a Solivella L'exposició itinerant 'Connecta’t al Voluntariat' es podrà veure durant quinze dies a Solivella CCCB
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 25 Octubre 2019 19:40

Solivella acollirà durant quinze dies l’exposició itinerant 'Connecta’t al Voluntariat' que ha estat al pati del Palau Alenyà des de principis de mes. La inauguració de l’exposició es farà coincidir amb la Trobada Comarcal de Dones i serà el proper dissabte, 26 d’octubre.

Aquesta exposició és de la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya i és una activitat instrumental que té per objectiu difondre la tasca de les persones voluntàries i donar-hi visibilitat.

Connecta’t al Voluntariat romandrà a la sala de la Societat de Solivella fins el 3 de novembre. Per cloure l’activitat es durà a terme una xerrada a càrrec d’una entitat no governamental i sense ànim de lucre on s’explicarà l’encàrrec de l’entitat i de quina manera les persones interessades poden participar-hi.

L’exposició és un recull del testimoni de persones voluntàries d’arreu del país que presenten la seva experiència personal. Aquesta activitat està organitzada pel Grup Cultural de la Dona, l’Ajuntament de Solivella i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: