Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els actes de dissabte de la Fira de Santa Úrsula tindran alguns ajustos horaris

El correfoc de la Unió Anelles de la Flama es postposa fins a la Candela i el concert del grup de grallers So Nat passa a la nit

Imatge d'arxiu d'una actuació de So Nat a Sitges. A Valls, l'actuació del dissabte 26 d'octubre s'ha programat a la nit Imatge d'arxiu d'una actuació de So Nat a Sitges. A Valls, l'actuació del dissabte 26 d'octubre s'ha programat a la nit VISIT SITGES
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 22 Octubre 2019 13:58

Els ajustos horaris en el programa del dissabte 26 d'octubre dins la Fira de Santa Úrsula de Valls corresponents a les hores en què es desenvoluparà la manifestació unitària a Barcelona han fet que el concert dels grallers So Nat passi a la nit, mentre que el correfoc coordinat per la Unió Anelles de la Flama es reprogramarà amb motiu de la vigília de la festivitat de la Mare de Déu de la Candela de l’any vinent.

D’aquesta manera, el concert revetlla de la nit del dissabte comptarà amb dues formacions: els grallers So Nat i l'ebrenc Miquel del Roig, conegut pel seu ampli repertori de versions, a més de les cançons pròpies.

Així mateix, la Unió Anelles de la Flama manté totes les participacions en la celebració de Santa Úrsula: cercavila infantil del divendres, sortida dels gegants el migdia del dissabte, anada a ofici dels gegants el diumenge i balladetes de gegants i mulassa també el diumenge. En alguns d’aquests actes es podran veure aspectes de reivindicació de la llibertat dels presos i del retorn dels exiliats, com el color groc que lluiran els rams de la gegantona i la geganta dissabte 26 i diumenge 27.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: