Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La matinal fotogràfica de Vila-seca s'ajorna al dissabte 23 de novembre

La jornada organitzada per la Societat El Centru s'havia de celebrar aquest dissabte 

El fotògraf tarragoní Ram Giner exposarà en la matinal fotogràfica de Vila-seca El fotògraf tarragoní Ram Giner exposarà en la matinal fotogràfica de Vila-seca RAM GINER
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 18 Octubre 2019 07:29

La matinal fotogràfica, organitzada per la Societat El Centru en col·laboració amb l’Ajuntament de Vila-seca i que s’havia de celebrar aquest dissabte, ha canviat de data i passa al dissabte 23 de novembre a la mateixa hora.

La jornada fotogràfica s’estructurarà en tres activitats que giren al voltant de la fotografia. Les activitats començaran a l'Ajuntament a les 10.30h amb la inauguració de l'exposició fotogràfica i, a partir de les 11h, les activitats es traslladaran a la Societat El Centru (carrer Comte de Sicart, 2).

L'exposició 'WATTS: inside/outside', del fotògraf tarragoní Ram Giner (www.ramginer.com) serà un dels atractius de la jornada. També hi haurà una mstra de collage conduïda pel reusenc Albert Roca i la xerrada 'El reportatge gràfic: passat, present i futur'. Per acabar, el fotògraf Tino Soriano (https://www.tinosoriano.com), membre de la National Geographic Society i Premi Nacional de Comunicació 2018, oferirà la una conferència.

La jornada finalitzarà a l'Hort del Centru, la terrassa regentada per la Gastronoteca, on tothom podrà compartir les seves impressions de la jornada i comprar el llibre de Tino Soriano 'Ayúdame a mirar'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: