Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Assumpta Serna i Ventura Pons rebran el premi honorífic del festival de cinema Most 2019

El festival de cinema del Vi i el Cava projectarà el film Gallec 'O que arde', premiat a Cannes

L’actriu Assumpta Serna, en una imatge d'arxiu L’actriu Assumpta Serna, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Cultura ACN
Dimecres, 16 Octubre 2019 07:24

L’actriu Assumpta Serna i el director Ventura Pons rebran els premis honorífics a la seva trajectòria cinematogràfica en la novena edició del Most, el Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava que obrirà portes a Vilafranca del Penedès el proper 7 de novembre. Com a homenatge a Assumpta Serna el festival ha programat una sessió especial amb la projecció de dues pel•lícules amb l’actriu com a protagonista. Aquest any també es projectarà una gran varietat de films gallecs, ja que Galicia és la regió convidada d’aquesta edició. Entre ells, hi haurà ‘O que Arde del director Oliver Laxe, un film premiat pel jurat a l’últim Festival de Cannes.

L’organització del Festival Most ha confirmat que tant l’actriu Assumpta Serna com el director Ventura Pons s’acostaran fins a Vilafranca del Penedès per recollir el premi d’honor del Most, a la seva trajectòria. La novena edició del Most, el festival de cinema especialitzat en la temàtica del Vi i el Cava, obrirà la seva programació el dijous 7 de novembre a Vilafranca del Penedès (Alt Penedès) i la tancarà el dia 17. Per tercer any, el festival també es traslladarà fins a la comarca del Priorat, del 27 de novembre a l’1 de desembre.

La regió de Galícia és la convidada d’aquesta edició i per això s’ha programat la projecció del film ‘O que arde’ d’Oliver Laxe, premi del Jurat en el Festival de Cannes, amb la presència del crític de cinema i impulsor del film des de la UPF, Jordi Balló. A més també es podrà veure una selecció de curtmetratges de la Mostra de Cinema Perfèrico de la Corunya amb la presència dels seus directors. Paral•lelament també s’oferirà un tast de vins gallecs a càrrec de Xoán Cannás, sommelier gallec i president de l’Instituto Galego do Viño.

A banda, la secció del festival dedicada als curtmetratges, el Brot, ha crescut aquesta edició fins arribar a una selecció de 36 curts catalans i espanyols de gèneres i temàtiques diverses que es projectaran en quatre sessions al Teatre Municipal Cal Bolet de Vilafranca del Penedès.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: