Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nova edició de tardor de cinema infantil en català a Montblanc

El cicle s'iniciarà el proper diumenge 20 d'octubre amb la projecció de la pel·lícula 'El parc màgic'

Fotograma de la pel·lícula 'El parc màgic' Fotograma de la pel·lícula 'El parc màgic' CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 15 Octubre 2019 21:41

El proper diumenge 20 d’octubre començarà la nova edició de tardor de cinema infantil en català (CINC) a Montblanc amb la projecció de la pel·lícula 'El parc màgic'. Aquesta nova edició es durà a terme durant dues setmanes del mes d’octubre i dues del mes de novembre i està organitzada pel Departament de Cultura, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Montblanc i el Circuit Urgellenc. Les pel·lícules es podran veure al Cinema Casal els diumenges, a les 17 h, i el preu de l’entrada serà de 3,90 €, tant per a petits com per a grans.

Aquesta iniciativa suposa una bona oportunitat perquè els nens i nenes d’aquesta comarca puguin gaudir de cinema en català. Les pel·lícules que es podran veure al teatre cinema del Casal Montblanquí durant aquests mesos són: 'El parc màgic' (20 d'octubre); 'Toy Story 4' (27 d'octubre); 'Tabaluga i la princesa del gel' (3 de novembre); i 'Playmobil: La pel·lícula(10 de novembre).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: