Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El grup Tres llança una campanya de micromecenatge per tal de finançar el seu segon disc

El grup de Torredembarra, que treurà el febrer del 2020 el disc 'Casa nova', inicia aquest dilluns 14 d'octubre la campanya a Verkami 

David Morlà i Jordi Suñé, del grup Tres de Torredembarra, publicarà el segon disc 'Casa nova', el febrer del 2020 David Morlà i Jordi Suñé, del grup Tres de Torredembarra, publicarà el segon disc 'Casa nova', el febrer del 2020 GRUP TRES
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 14 Octubre 2019 08:36

El grup de Torredembarra Tres prepara nou disc. David Morlà (baix elèctric i veu) i Jordi Suñé (guitarra acústica i veu) tenen a punt 10 noves cançons. Aquests dies se’ls pot veure pel poble veí d’Altafulla, al nucli antic, al Most Wanted Studio que dirigeix el músic Joan Rubinat. Aquesta vegada, la banda torrenca s’ha envoltat de músics i col·laboradors de la rodalia que aquests dies afinen els seus instruments per entrar a l’estudi. A la guitarra elèctrica hi podrem trobar el Toni Just (Lexus, La Soul Machine i altres) i a la bateria el Gerard Mallorquí (Papa:Noes, Sardina’s Golden Rule i altres). La resta de col·laboradors s’aniran desvetllant al llarg de les properes setmanes.

'Casa nova', així es dirà el disc, serà el segon treball de Tres. Serà un disc amb deu cançons curtes, senzilles, boniques, tal i com els agraden. Segons Jordi Suñé “seran cançons que sonaran a pop però que tindran un polsim d’arrel, una dosi de poesia, unes branquetes de solidaritat, unes pinzellades de surrealisme i una mica d’olor a mar”.

El nou disc manté la línia del primer treball, 'La sal de la mar' definit per David Morlà com a “pop d’autor, que veu tant de la cançó d’autor com del so del pop-rock. Tres cerca un so despullat, íntim, força acústic, proper al folk americà, que permeti explicar deu petits universos i cantar deu lletres de manera propera.” Han passat quatre anys des del primer disc i el grup ha pogut cuinar les coses a poc a poc. “Fins que no hem tingut les deu cançons que volíem no ens hem plantejat tornar a l’estudi”, explica el cantant i guitarra Jordi Suñé.

La producció de 'La sal de la mar' va anar a càrrec de David Rosell, i ara, amb 'Casa nova' ha estat Joan Rubinat l’encarregat de posar-li l’ànima.

Fer un Verkami

El disc, editat de nou per Right Here Right Now, comptarà amb el suport d’una campanya de mecenatge que comença aquest dilluns 14 d’octubre i que durarà 40 dies. Aquesta campanya es realitzarà a través de la plataforma Verkami i tothom que ho desitgi podrà col·laborar a fer realitat l’enregistrament i producció d’aquest treball. El grup ha preparat una sèrie de recompenses per a totes les persones i entitats que hi participin.

Algunes d’aquestes recompenses seran aparèixer com a col·laboradors als crèdits, el disc en format digital, el disc en format físic, el format vinil, bosses de roba, ampolles de vi ecològic i, fins i tot, la possibilitat d’aconseguir un concert del grup. Tots els detalls seran explicats pel grup a través de les xarxes socials.

Tres preveu treure 'Casa nova' al mercat de cara al febrer de l’any vinent.

Accés al Verkami.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: