Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Bonavista celebra la 'Halloween Week'

El barri tarragoní ha iniciat aquest cap setmana els primers actes que tindran com a punt àlgid, el 18 i 19 d'octubre, el renovat Passatge del Terror

Imatge d'una escena del Passatge del Terror de Bonavista, l'any passat Imatge d'una escena del Passatge del Terror de Bonavista, l'any passat CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 12 Octubre 2019 13:03

Després de l'èxit de l'any anterior, el barri de Bonavista de Tarragona s'ha volcat enguany per organitzar la seva 'Halloween Week', del 10 al 19 d'octubre, una setmana d'actes per a tothom relacionats amb el Halloween i la Castanyada. Enguany, destaca el 'Passatge del Terror', que arriba renovat i molt més professionalitzat.

Des de l'Associació de Veïns Bonavista, en col·laboració amb diversos veïns i veïnes, ha dissenyat un programa d'actes que van començar aquest divendres amb el Concurs de disfresses, en les categories infantil, juvenil, adult, famílies i parelles. Els afortunats van obtenir les seves primeres entrades per assistir al Passatge del Terror del cap de semana vinent. Els més petits -i no tant petits- també van poder gaudir durant la tarda d'un Photocall "terrofícament divertit".

Aquest dissabte 12 d'octubre, les activitats es reprenen a les 19h amb la venda de castanyes a la plaça de la Constitució. La gent podrà gaudir d'una sessió de cinema a la fresca, on el públic podrà adquirir castanyes a 1 euro. Des de l'organització es recorda que cal baixar-se la cadira de casa.

L'endemà diumenge 13 d'octubre, a les 11h, a la plaça de la Constitució, tindrà lloc l'exhibicio de Zumba Explosion, on tothom podrà ballar al ritme de la música. A partir de les 11:30h, en el mateix espai hi hauran manualitats i es farà un concurs de carbasses de Halloween i un taller de pintacares de Halloween.

El proper dilluns 14 d'octubre, a les 18:30h, tots els veïns i veïnes del barri que vulguin participar en el Passatge del Terror estan convidats a assistir a una reunió informativa a la seu social de l'entitat (carrer 5, núm. 25).

    Imatge d'un grup de participants al Passatge de Terror de l'any passat:
Halloween Week 1

El Passatge del Terror, renovat

Aquest any, el Passatge del Terror de Bonavista s'ha renovat i hi ha rebut l'assessorament de professionals d'aquests tipus d'espectacles. Una de les diferències és que enguany el passatge serà temàtic i estarà inspirat en aquelles cases consistorials d'època -a l'estil de la Casa Castellernau- i tots els participants tindran cura perquè els vestits siguin d'època. 

El Passsatge del Terror obrià les seves portes el divenddres 18 d'octubre, de 22h a 24h, i dissabte 19 d'octubre, de 21h a 24h, al Centre Cívic de Bonavista. Per accedir-hi, només caldrà fer un donatiu simbòlic de 3 euros per poder sufragar les despeses de les actvitats. La visita al passatge té una durada aproximada de 25 minuts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: