Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Arxiu de Tarragona mantindrà en dispòsit el fons documental del Sindicat d'Iniciativa i Turisme

Aquest dijous 10 d'octubre es formalitzarà l’acord i es presentarà un llibre d’Antoni Vives Reus sobre la història de l’entitat

Fotografia de membres del SIT davant del local situat a la Rambla Vella 71 (1921) Fotografia de membres del SIT davant del local situat a la Rambla Vella 71 (1921) H.VALLVÉ / CENTRE D'IMATGE DE TARRAGONA / L'ARXIU
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 09 Octubre 2019 22:24

Demà dijous, 10 d’octubre, a les 19 h, es procedirà a l’acte públic de signatura del conveni de dipòsit del fons documental del Sindicat d’Iniciativa i Turisme (1910-2015) a l’Arxiu Històric de la Ciutat de Tarragona. L’acte tindrà lloc a la sala d’actes de l’Arxiu (planta 2, Espai Tabacalera, Avda. Vidal i Barraquer s/n), i serà presidit pel conseller de Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona, Hermán Pinedo.

En el transcurs de l’acte també es presentarà el llibre Història del Sindicat d’Iniciativa i Turisme de Tarragona (1910-2010), d’Antoni Vives Reus, editat pel Cercle d’Estudis Històrics i Socials Guillem Oliver, presentació que anirà a càrrec d’Enric Olivé Serret, catedràtic d’Història Contemporània de la Universitat Rovira i Virgili.

El fons documental del Sindicat d’Iniciativa i Turisme de Tarragona va ingressar a l’Arxiu, l’estiu de l'any passat a petició del president de l’entitat, Albert Vallvé Navarro.

El fons està integrat per 105 caixes d'arxiu i 1.640 fotografies, documentació generada o rebuda per l’entitat entre els anys 1910 i 2015, en el desenvolupament de la seva activitat associativa. L’objectiu del Sindicat era atreure visitants i turistes a la ciutat fomentant la valoració del patrimoni monumental i artístic, però també gastronòmic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: