Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Palma, escenari de les 26es Jornades de Rol i Estratègia de Reus

La cita té lloc aquest dissabte de 10:00 a 2:00h, i diumenge, de 10:00 a 20:00h

Imatge d'arxiu d'una taula de jugadors d'una jornada de Rol i Estratègia, a La Palma de Reus Imatge d'arxiu d'una taula de jugadors d'una jornada de Rol i Estratègia, a La Palma de Reus JOAN GOMIS / REUSDIGITAL.CAT
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 05 Octubre 2019 17:13

L'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR) va néixer l’any 1994 amb la voluntat d'agrupar els aficionats als jocs de rol, estratègia i simulació de la ciutat i per a divulgar i promocionar aquests jocs com a activitat lúdica, cultural i participativa entre el jovent i la ciutadania en general.

Entre les moltes activitats que organitza l'AJJRR per tal de fer conèixer les activitats desenvolupades per l'Associació destaquen les Jornades de Rol i estratègia de Reus, celebrant-se enguany la 26a edició, els dies 5 i 6 d’octubre del 2019 a La Palma, C/ Ample n. 75, Reus (Tarragona).

Les Jornades de Rol i Estratègia de Reus tenen com a objectiu oferir un punt de trobada als aficionats als jocs de taula en les seves diverses modalitats, així com també posar en coneixement de la ciutadania en general el contingut lúdic, cultural y participatiu d’aquest tipus de jocs. En aquest sentit s’organitzen partides de demostració i iniciació, torneigs, concursos i altres activitats lúdiques paral·leles. Les Jornades de Rol a Reus tenen un ampli reconeixement entre els aficionats i reben un elevat nombre d’assistents (al voltant de 400 persones en la seva anterior edició).

Des de l'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR) convidem a assistir i participar en aquest esdeveniment a totes les persones interessades, tant coneixedors i aficionats a aquests jocs com desconeixedors i curiosos interessats en saber de que es tracten.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: