Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La fotografia protagonitza les exposicions del Moll de Costa de Tarragona

El Museu del Port també engega, del 4 al 13 d’octubre, els Misteris als Museus i el Teatret del Serrallo realitza aquest cap de setmana l’enregistrament videogràfic dels participants del segon concurs 'PortAutors'

Editorial de moda, Madrid, 1971, de l’exposició ‘Joana Biarnés. Moda a peu de carrer’ Editorial de moda, Madrid, 1971, de l’exposició ‘Joana Biarnés. Moda a peu de carrer’ ARXIU JOANA BIARNÉS - PHOTOGRAPHIC SOCAL VISION
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 03 Octubre 2019 19:56

Aquest cap de setmana el Moll de Costa acull dues exposicions ubicades en dos recintes portuaris: el Tinglado 2 i el Museu del Port. El Museu va inaugurar el passat divendres 27 de setembre, l’exposició ‘Compartint la mar amb... els pràctics del Port de Tarragona’, una mostra de fotografies del pràctic Marc Vela Mateo. En aquesta mostra, instal·lada al vestíbul del Museu, podrem conèixer un dels oficis més antics dels ports a la vegada que gaudirem d’imatges de l’activitat portuària des dels vaixells. Es pot contemplar en horari d’atenció al públic del Museu: de dimarts a dissabtes, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, i diumenges i festius, d’11 a 14 h. L’entrada és lliure.

                                                                                          Fotografia de Marc Vela Mateo: 

Marc Vela Mateo

El Tinglado 2 acull també des del 27 de setembre l’exposició ‘Joana Biarnés. Moda a peu de carrer’, una mostra sobre l’obra fotogràfica de Joana Biarnés, relacionada amb el món de la moda, que és la revisió d’una de les moltes facetes de la fotògrafa, recentment desapareguda, com és el camp de la fotografia de moda durant les dècades seixanta i setanta, feta principalment als carrers de Barcelona i Madrid. Els horaris són de dimarts a dijous 10 a 13 h; divendres i dissabtes de 10 a 13 i de 16 a 19 h i diumenges i festius 11 a 14 h.

                  Marisol, en una sessió de moda a Madrid, 1967 (ARXIU JOANA BIARNÉS): 

Marisol en una sessió de moda Madrid 1967

Misteris als Museus

El Museu del Port engega del 4 al 13 d’octubre els Misteris als Museus ‘L’enigma del Dr. Von Pumpe’, una iniciativa dels museus i sales d’exposicions de la ciutat per tal de donar a conèixer els espais a través d’enigmes. Aquesta activitat s’insereix dins del programa d’activitats de les Jornades Europees de Patrimoni.

Torna el concurs 'Portautors'

I, a més, el Teatret del Serrallo realitza l’enregistrament videogràfic dels participants de la segona edició de 'PortAutors', una mostra artística al servei del talent musical del territori, dissabte 5 i diumenge 6 d’octubre, en una final prevista per al dissabte 16 de novembre de 2019, a les 18 hores. Aquesta mostra, organitzada pel Teatret del Serrallo i Kike Colmenar, cerca la seva consolidació, després de l’èxit de la primera convocatòria de l’any passat que va debutar amb una gran participació de públic i una gran qualitat musical de les obres presentades.

Amb 'PortAutors', el Port de Tarragona vol descobrir el talent del nostre territori i donar a conèixer el potencial artístic de les persones que hi participen. D’aquesta manera, el festival musical dona cabuda a aquells i aquelles artistes que volen fer-se un lloc en el món musical i els facilita realitzar concerts i formar part en programacions i entorns de caràcter musical arreu del territori.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: