Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'abat de Montserrat farà una conferència a l'Arboç amb motiu dels actes del 'Mes Pau Casals 2019'

Serà aquest divendres 4 d'octubre, a les 20h, a la parròquia de Sant Julià, amb el títol 'Pau Casals i el monestir de Montserrat' / La xerrada es complementarà amb un concert de l'orquestra de l'EMMPAC

Imatge de Pau Casals tocant Imatge de Pau Casals tocant AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 03 Octubre 2019 21:45

El 22 d’octubre és l’aniversari de la mort del Mestre Pau Casals. Des de fa ja uns quants anys, durant el mes d’octubre i novembre es commemora aquesta efemèride amb la celebració del 'Mes Pau Casals', durant el qual es celebren una sèrie d’actes i concerts. Enguany, la principal novetat és que per primera vegada, el 'Mes Pau Casals' s’obre a la comarca i s’han programat actes a l’Arboç i a Calafell, a més del Vendrell, la vila nadiua del Mestre.

Així, el divendres 4 d'octubre, a les 20:00h, es realitzarà a la parròquia de Sant Julià de l'Arboç una conferència sobre 'Pau Casals i el monestir de Montserrat', que anirà a càrrec de l'abat de Montserrat i President de la Fundació Pau Casals, Josep Maria Soler. La xerrada es complementarà amb un concert de l'orquestra de l'EMMPAC (Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell). Serà un acte gratuït obert a tothom. L'acte de Calafell encara està per concretar, ja que es farà el Teatre Joan Colet, que s'està acabant de remodelar.

Des de l’Ajuntament de l'Arboç es valora molt positivament aquesta iniciativa de portar els actes de commemoració del 'Mes Pau Casals' a diferents pobles de la comarca i obrir-ho a tots els baixpenedesencs, i ja treballa per poder portar nous actes en futures edicions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: