Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Cicle Gaudí de cinema català torna a la Bisbal del Penedès

Les sessions mensuals tornaran aquest diumenge 29 de setembre, a les 19h, a l’Auditori Salbà del Centre Municipal de Cultura (CMC), amb la pel·lícula 'Els dies que vindran'

El cicle s'iniciarà amb 'Els dies que vindran', un llargmetratge que relata l’embaràs de la Vir (Maria Rodríguez) i el Lluís (David Verdaguer) El cicle s'iniciarà amb 'Els dies que vindran', un llargmetratge que relata l’embaràs de la Vir (Maria Rodríguez) i el Lluís (David Verdaguer) CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 28 Setembre 2019 17:43

Aquest diumenge 29 de setembre torna el Cicle Gaudí de Cinema Català a la Bisbal del Penedès. A partir de les 19h, s’hi podrà veure la pel·lícula 'Els dies que vindran' a l’Auditori Salbà del Centre Municipal de Cultura (CMC).

'Els dies que vindran' es va estrenar el juny de 2019 i és un llargmetratge que relata l’embaràs de la Vir (Maria Rodríguez) i el Lluís (David Verdaguer). Gairebé no han tingut temps d’acostumar-se a estar junts i, ara, passaran de ser dos a ser tres. Aquest drama romàntic, dirigit per Carlos Marquès-Marcet (10.000km, Tierra firme…) s’ha estrenat enguany i ja ha rebut la Bisnaga d’Or a la millor pel·lícula i la de plata a millor director (Carlos Marqués-Marcet) i a la millor actriu (María Rodríguez Soto) al Festival de Màlaga, celebrat el passat mes de març.

El Cicle Gaudí

La Bisbal del Penedès es va afegir al Cicle Gaudí de cinema català l’abril de 2017 amb l’objectiu d’apropar el cinema fet a Catalunya als bisbalencs i les bisbalenques. Des d’aleshores, ha projectat més d’una vintena de llargmetratges i només ha aturat les sessions durant els mesos de juliol i agost.

El preu de l’entrada per al públic general és de 4,5€ i per a aquells usuaris que presentin el carnet de la Biblioteca Municipal de la Bisbal del Penedès o el Carnet Jove, té un cost de 3€. Quant a la recaptació, aquesta es destina a aquella entitat del poble que s’encarregui de gestionar la taquilla en cadascuna de les projeccions. La tria es fa mitjançant sorteig. Al setembre, l’entitat que vendrà les entrades serà Geganters i Grallers de la Societat Cultural Recreativa Bisbalenca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: