Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Dia de la Joventut d'Alcover arriba amb exhibicions, música i degustacions

La jornada, que tindrà lloc aquest dissabte 7 de setembre, pretén fomentar la participació dels joves del municipi en l’organització i creació d’activitats lúdiques

La jornada d'aquest dissabte pretén fomentar la participació dels joves del municipi en l’organització i creació d’activitats lúdiques La jornada d'aquest dissabte pretén fomentar la participació dels joves del municipi en l’organització i creació d’activitats lúdiques CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 06 Setembre 2019 21:35

El Dia de la Joventut es celebrarà a Alcover aquest dissabte 7 de setembre i donarà el tret de sortida a les 11h, a la bassa de l’Hort de Sant Antoni, amb una fusió d’estils i disciplines a càrrec de Masvi Fitness per començar el dia ben actius. Seguidament i per refrescar-se una mica, hi haurà una guerra d’aigua. A partir les 12h, tindrà lloc el Vermut Jove amb música i bon ambient per a tothom.

A les 18h a l'església Vella, es farà la presentació i degustació de la cervesa alcoverenca Alcobeer creada conjuntament per les empreses locals La Mula i la Rosita. Durant tota la tarda i vespre es podrà gaudir amb l'actuació de diferents conjunts musicals com Artemi i Carla, Jueria i Dj Vinyl, i també hi haurà servei de menjar. Cal destacar que l’Alcobeer serà el producte estrella de l’edició d’aquest any de la Fira de Bandolers. 

Per cloure aquest dia, a partir de les 00h, a la bassa de l’Hort de Sant Antoni es podrà gaudir de bona música amb Cer’Amics i tot seguit amb els Dj’s Xaviggi i Astèrics i Obèlix fins ben entrada a la matinada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: