Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Esther Cuixart i Xavier Antich presenten a Valls el llibre de Jordi Cuixart

L’acte tindrà lloc aquest dissabte 7 de setembre, a les 19h, a la plaça del Pati

El llibre de Jordi Cuixart 'Ho tornarem a fer' es presentarà aquest dissabte 7 de setembre, a les 19h, al Pati de Valls El llibre de Jordi Cuixart 'Ho tornarem a fer' es presentarà aquest dissabte 7 de setembre, a les 19h, al Pati de Valls ARXIU / ACN
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 06 Setembre 2019 18:10

Òmnium Cultural de l’Alt Camp organitza, aquest dissabte 7 de setembre, a les 19h, al Pati de Valls, la presentació del llibre de Jordi Cuixart 'Ho tornarem a fer'. L’acte constarà d’una conversa entre Xavier Antich, filòsof i membre de la Junta d’Òmnium Cultural, i Esther Cuixart, germana de Jordi Cuixart. La presentació estarà presentada i moderada per la periodista, Gemma Casalé.

Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural, actualment empresonat, ha decidit “transformar la tristesa i la grisor d’una cel·la en el millor altaveu de la lluita compartida per l’autodeterminació i els drets humans”. El llibre ‘Ho tornarem a fer’ és un text, emocionat i rigorós, on fa una crida a perdre la por i a la desobediència civil.

‘Ho tornarem a fer’, editat per Ara Llibres, és un manifest personal i col·lectiu, vital i polític, meditat després de més de 20 mesos a la presó i 52 sessions al Judici a la Democràcia del Tribunal Suprem. Un manifest directe i valent que convida als lectors i lectores “a exercir a consciència les llibertats fonamentals amenaçades a Catalunya i arreu del món perquè és a través de la desobediència civil com s’enforteixen les llibertats de tota la societat”.

Com ell mateix diu “perquè els nostres fills puguin viure en un país més just i més lliure, ho tornarem a fer”. El pròleg és de Jamila Raqib, la directora executiva de la Institució Albert Einstein dels Estats Units, fundada el 1983 per Gene Sharp i dedicada a promoure l’estudi i l’ús de l’acció noviolenta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: