Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Agrupament Escola i Guia Alverna, Premi El Balcó 2019

Òmnium Tarragonès reconeix amb aquest guardó l'entitat de voluntariat que enguany celebra 50 anys d'història

L'Agrupament Escola i Guia Alverna en un dels actes de celebració dels 50 anys L'Agrupament Escola i Guia Alverna en un dels actes de celebració dels 50 anys ÒMNIUM TARRAGONÈS
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 05 Setembre 2019 00:34

El jurat reunit aquest dimecres 4 de setembre, després d'examinar detalladament les propostes rebudes, han acordat concedir el Premi El Balcó 2019 a l'Agrupament Escolta i Guia Alverna.

L'Agrupament Escola i Guia Alverna és un espai voluntarista d'educació en el lleure que es dedica a l'organització d'activitats i sortides per la natura que tenen un rerefons pedagògic amb infants i joves. Enguany celebra els seus 50 anys d'història.

L’homenatge i el lliurament del guardó que organitza Òmnium Cultural Tarragonès tindrà lloc el proper 21 de setembre, a les 17:30h, al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Tarragona. Posteriorment, a les 21:·30h, a l'Hotel Ciutat de Tarragona, s'oferirà un sopar d'homenatge al guardonat.Per assistir-hi, cal fer les reserves al telèfon d'Òmnium Tarragonès 977216638, o a l'adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Els components del jurat del Premi el Balcó han estat: Rosa Maria Codines i Farré, presidenta d’Òmnium Cultural del Tarragonès; Pau Ricomà i Vallhonrat, alcalde de Tarragona; Joan Martí i Castell, guardonat amb el Premi el Balcó 2017; Maria Josepa Figueras i Serrano, sòcia d’Òmnium Cultural i Júlia Cantons i Romero, secretària del jurat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: