Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Mercat Medieval de Calafell arrenca aquest dimecres amb les primeres activitats

El gruix d’actes es concentraran del 30 d’agost a l’1 de setembre / La gran novetat d’aquesta 22a edició és la prohibició d’animals en les activitats i exhibicions del Mercat

El gruix del programa es desenvoluparà entre divendres 30 d’agost i diumenge 1 de setembre, però ja abans hi haurà actes El gruix del programa es desenvoluparà entre divendres 30 d’agost i diumenge 1 de setembre, però ja abans hi haurà actes AJUNTAMENT DE CALAFELL
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 28 Agost 2019 12:30

La 22a edició del Mercat Medieval comença aquest dimecres, 28 d’agost, les primeres activitats. El gruix del programa es desenvoluparà entre divendres 30 d’agost i diumenge 1 de setembre, però ja abans hi haurà actes.

La gran novetat d’aquesta edició és la prohibició d’animals en les activitats i exhibicions del Mercat. L’Ajaunment ha considerat que la divulgació del món medieval pot fer-se perfectament sense animals. Els continguts del certamen s’han replantejat i s’ha fet una aposta per activitats més pedagògiques per als infants. D’aquesta forma, el mercat posarà l’accent en les recreacions històriques, la gastronomia, els espectacles o les parades d’artesania.

arts escèniques Mercat Medieval Calafell

Tot plegat, amb el llistó de mantenir tant la popularitat del certamen com el rigor històric. Un llistó que li ve al Mercat medieval del fet de ser una de les principals cites culturals de l’any al municipi i de tenir una afluència de visitants que se xifra en milers de persones.

activitats Mercat Medieval Calafell

Rodatge d’una pel·lícula

I l’altra gran novetat del 22è Mercat Medieval de #Calafell serà el rodatge d’una pel·lícula, en la qual els assistents en seran els protagonistes. Serà al sopar medieval, a la plaça de Catalunya, dijous 29 d’dagost, a partir de les 21 hores. El film, de la productora Cheap Films, està dedicat al personatge llegendari Robin Hood. La peculiaritat d’aquesta producció és que es rodarà abans del sopar, es muntarà mentre se sopa, i es projectarà un cop acabat l’àpat.

Es necessiten unes 150-200 persones. Qui vulgui paricipar-hi, ha d’enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., donant el nom i un telèfon de contacte. També cal indicar el nombre de persones en el cas de famílies o grups. Els participants poden anar vestits i caracteritzats de casa, però a la mateixa plaça de Catalunya hi haurà vestimenta i atrezzo.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: