Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Aladdin' a la fresca al Morell

La pel·lícula, que es podrà veure dijous 29 d’agost a les 21.30h a la pista del PP1, forma part del cicle 'Dijous d'estiu'

La pel·lícula 'Aladdin' formar part dels 'Dijous d’estiu' La pel·lícula 'Aladdin' formar part dels 'Dijous d’estiu' CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 27 Agost 2019 17:20

El cinema familiar torna a formar part, un any més, dels 'Dijous d’estiu'. En aquesta ocasió amb 'Aladdin', potser la història més coneguda de 'Les mil i una nits'. Una pel·lícula que ja va donar molt de joc a Disney en la seva versió animada i que arriba aquest estiu adaptada a imatge real i protagonitzada per un genial Will Smith.

La projecció tindrà lloc aquest dijous 29 d’agost a les 21.30 hores i a la Pista del PP1, al carrer Montserrat Roig. Caldrà que aquells que hi assisteixin, es portin la seva pròpia cadira. Una proposta que s’emmarca en el cicle dels Dijous d’estiu, que la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell ha posat en marxa per mantenir l’activitat cultural al nostre municipi durant el mes de vacances per excel·lència.

La programació es va encetar el dia 8 d’agost amb un concert líric de la soprano Olga Miracle i el pianista Jordi Tomàs al Jardí de l’Ajuntament. I va continuar el 22 d’agost amb les havaneres del grup Sopa de Peix a la Rambla Joan Maragall.

Tancarà el cicle l’actuació del duet Double Chick, format per en Xevi i l’Elsa, que portaran la seva música al nostre municipi dijous 5 de setembre, a les 22 hores, i també a la Rambla Joan Maragall.

“Encara que moltes persones triïn el mes d’agost per a fer vacances, al poble hi queden molts veïns”, assenyala M. Jesús Valldosera, una de les regidores de Cultura i Festes. En aquest sentit, “volem oferir quatre propostes variades, i per a totes les edats, perquè aquells que es quedin al Morell tinguin una oferta cultural gratuïta i de qualitat”, continua l’altra regidora, Mònica Casas.

“Hem triat els dijous perquè molts morellencs també aprofiten els caps de setmana per sortir”, detallen les regidores, “i tot i coincidir amb el període majoritari de vacances, volem que el Morell no deixi de ser el poble actiu i participatiu que és durant tot l’any”. Totes les activitats són gratuïtes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: