Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu del Port ens convida aquest cap de setmana a descobrir les Amèriques

La visita teatralitzada 'Descobrint les Amèriques', que tindrà lloc aquest divendres 23 d'agost al moll de Costa, va adreçada al públic general

El divendres 23 d’agost, el Museu del Port proposa dins de les ‘Nits del Museu del Port’ una visita teatralitzada adreçada al públic general, ‘Descobrint les Amèriques’ El divendres 23 d’agost, el Museu del Port proposa dins de les ‘Nits del Museu del Port’ una visita teatralitzada adreçada al públic general, ‘Descobrint les Amèriques’ PORT DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 22 Agost 2019 18:02

Aquest cap de setmana el Moll de Costa de Tarragona acull diverses activitats: exposicions, música a la fresca i una visita teatralitzada. El divendres 23 d’agost, el Museu del Port proposa dins de les ‘Nits del Museu del Port’ una visita teatralitzada adreçada al públic general, ‘Descobrint les Amèriques’.

En aquesta experiència els petits podran descobrir què és l’or blanc i la relació entre Amèrica i el Port. Miquel Ballester, l’amic tarragoní de Cristòfol Colom, proposa un viatge fins al segle XV per explicar el comerç del Port al llarg de la història. L’activitat, que s’inicia a les 22 hores, és gratuïta i cal realitzar reserva prèvia: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Exposicions

D'altra banda, el Tinglado 1 també dona acollida a dues exposicions aquesta setmana. L’exposició 'Ninots' de Víctor Centelles. De dimarts a dissabtes, de 10 a 13h i de 16 a 19h, i diumenges i festius, d’11 a 14h. L'entrada és lliure. I l’exposició 'XXI Biennal d’Art Contemporani Català 2018', que recull una selecció de propostes d’artistes menors de 35 anys que treballen en l’àmbit de les arts visuals a Catalunya. De dimarts a dissabtes, de 10 a 13h i de 16 a 19h, i diumenges i festius, d’11 a 14h. L'entrada també és lliure.

L’agenda cultural es completa amb l’exposició 'Compartint la mar amb...Diari de navegació de Rafael de Moragas i de Tavern', que tindrà lloc al vestíbul del Museu del Port. De dimarts a dissabtes, de 10 a 14 h i de 16 a 19h, i diumenges i festius, d’11 a 14h. L'entrada és lliure.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: