Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ja està disponible la programació del festival Terrània de Montblanc

Es celebrarà els dies 27, 28 i 29 de setembre i el programa ja es pot obtenir a la Oficina de Turisme

Programes dels festivals 'Terrània' i 'Clickània' del 2019 Programes dels festivals 'Terrània' i 'Clickània' del 2019 MONTBLANC MEDIEVAL
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Agost 2019 08:43

Durant la celebració de la Mostra de Cervesa Artesana de #Safrània365, i aprofitant l’elevada afluència de visitants, es van començar a distribuir els programes d’un dels festivals de tardor que organitza l'Oficina de Turisme de Montblanc: Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc.

La celebració de la dissetena edició tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 de setembre. Fa mesos es va començar a distribuir el cartell i el flyer promocional amb una peça del ceramista Joan Panisello, a qui es dedica l'exposició central del festival ‘Binomi arbre-home a les Terres de l'Ebre’. 

La mateixa imatge és la portada del programa del festival. S'estrena disseny i enguany es recupera el format de llibret. En 24 pàgines hi ha la programació de tots els actes del festival, informació sobre les exposicions, les demostracions i els tallers, i referències als ceramistes participants que enguany són 37, provinents de set països.

A les webs  www.terrania.cat i www.montblancmedieval.cat es pot trobar més informació puntual sobre el festival.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: