Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Preocupació al Vendrell per l'estat dels dos gegants robats la matinada de diumenge

Els Mossos treballen amb la hipòtesi que els lladres estaven interessats en el remolc

Els gegants Salvador i Teresa, en una imatge d'arxiu Els gegants Salvador i Teresa, en una imatge d'arxiu CEDIDA
Cultura ACN
Dilluns, 19 Agost 2019 17:03

L'Ajuntament del Vendrell segueix minut a minut el dispositiu policial per recuperar els gegants Salvador i Teresa que ahir diumenge de matinada van ser robats en una nau municipal ubicada al polígon La Cometa. Segons ha explicat en roda de premsa el batlle del municipi, Kenneth Martínez, la policia treballa amb la hipòtesis que els lladres estaven interessats en el remolc on estaven guardats els dos gegants i que totes les comissaries del país estan en alerta fent controls de carretera per mirar de localitzar-lo.

El remolc, de cinc metres de llargada, està pintat amb imatges dels gegants i els capgrossos. Martínez ha demanat a les persones que han pres els dos gegants que els deixin en el millor estat possible i en una zona visible per ser rescatats. "Volem que per la propera Fira de Santa Teresa, a l’octubre, puguin tornar a ballar a la plaça Vella", ha afegit.

L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha comparegut amb els regidors i el representant dels Gegants del Vendrell per mostrar la seva preocupació per l'estat dels gegants robats: 

Kenneth Martínez i regidors

Kenneth Martínez ha expressat que el robatori "és un cop molt dur per al conjunt de la població pel seu valor material i també immaterial" i ha fet un agraïment a la col·laboració ciutadana i a les mostres de suport rebudes en les darreres hores.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: