Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí organitza divendres una sortida didàctica sobre astronomia a Ulldemolins

L’activitat permetrà observar els estels, constel·lacions i planetes mentre s’aprèn sobre les seves històries i llegendes

La sortida sortida d’observació astronòmica permetrà iniciar-se en aquest món, aprenent i observant els diferents estels i planetes amb un telescopi professional La sortida sortida d’observació astronòmica permetrà iniciar-se en aquest món, aprenent i observant els diferents estels i planetes amb un telescopi professional TRESCATORZE.CAT
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 09 Agost 2019 08:25


Aquest divendres 9 d’agost, la cooperativa del Priorat Trescatorze Divulgació i Territori i l'Ajuntament de Constantí organitzen una sortida d’observació astronòmica que permetrà a qui participi iniciar-se en aquest món, aprenent i observant els diferents estels i planetes amb un telescopi professional. L’activitat es troba dintre del cicle d'activitats ‘Estiu a la Fresca’ de Constantí que es durà a terme durant tot el mes d'agost. La sortida es farà en autobús i començarà a la plaça de les Escoles Velles a les 19 h.

Cap a les 21 h està prevista l’arribada a Ulldemolins, on tindrà lloc un sopar de motxilla. A les 22 h s’iniciarà una visita guiada al poble, i començarà l’activitat d’observació. Amb l’ajut d’un punter làser es podran reconèixer els tipus d’estrelles i les constel·lacions, la mitologia, els contes i les llegendes associades. Es realitzarà l’observació mitjançant un telescopi per observar els planetes del sistema solar i altres objectes molt més allunyats.

Les inscripcions per participar en aquest sortida d’observació astronòmica es podien fer a l’OAC de l’Ajuntament de Constantí fins el dia 7 d’agost. El preu de l’activitat és de 5 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: