Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Club Tennis El Vendrell acollirà festes familiars nocturnes durant els divendres d’agost

L’objectiu principal és dinamitzar, encara més, l’oci nocturn de la vila

El regidor de Festes, Christian Soriano, i el regidor d’Esports, Rubén Gràcia, van presentar les festes amb família a la piscina El regidor de Festes, Christian Soriano, i el regidor d’Esports, Rubén Gràcia, van presentar les festes amb família a la piscina CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 09 Agost 2019 08:08

Els divendres 9, 15, 23 i 30 d’agost, el Complex Esportiu Club Tennis El Vendrell obrirà les seves portes per celebrar diverses festes amb família a la piscina. Totes començaran a les 22h i s’allargaran fins la 1h.

Es tracta d’una iniciativa que sorgeix de l’Ajuntament del Vendrell per dinamitzar encara més l’oci nocturn de la vila. El regidor de Festes, Christian Soriano, ha manifestat que “és una oportunitat per als vendrellencs i vendrellenques de venir a la piscina a fer un bany nocturn amb família”. El regidor d’Esports, Rubén Gràcia, ha afegit que “hi haurà un servei de barra, sense begudes alcohòliques, i activitats per als infants”.

L’entrada, que es pot comprar de forma anticipada al Centre cívic L’Estació i al mateix complex de la piscina descoberta, té un preu de 2,5 euros. L’aforament del recinte és limitat.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: