Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El videoperiodista musical Jordi Sugranyes celebra el concert número 3.000

Va assistir aquest dilluns a l'actuació del grup Petites Grans Coses, que estrenava el cicle musical 'Biblioteca Chill Out' a la Biblioteca Pere Anguera de Reus

L'actuació del grup Petites Grans Coses, que estrenava el cicle musical 'Biblioteca Chill Out' a Reus, va se el concert número 3000 del videoperiodista reusenc L'actuació del grup Petites Grans Coses, que estrenava el cicle musical 'Biblioteca Chill Out' a Reus, va se el concert número 3000 del videoperiodista reusenc TWITTER / JORDI SUGRANYES
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 06 Agost 2019 08:32

L'autor del llibre 'Joventut i més enllà. 30 anys de música en català', Jordi Sugranyes, va celebrar ahir dilluns l'assistència al concert número 3.000 de la seva llista. En concret, va ser al concert del grup Petites Grans Coses a la Biblioteca Pere Anguera de Reus, que donava el tret de sortida al cicle musical 'Biblioteca Chill Out'.

El grup de pop amb seu a la Selva del Camp es va afegir a la celebració i va voler obsequiar al videperiodista reusenc amb un trofeu on es podia llegir la inscripció 'Concert 3000'.

Petites Grans Coses trofeu concert 3000

Petites Grans Coses va ser creat l'any 2018. Els seus membres, que ja fa anys que es coneixen d'haver compartit experiències amb grup com La Tarambanda (Valls-La Secuita) ha anat teixint complicitats i buscant bons moments, per tal de fer cançons a partir d'idees, melodies i sobretot, molts records.

Els pròxims concerts del cicle

El dilluns 12 d'agost serà el torn de Lau Noah, una cantautora reusenca que resideix a Nova York. Es va convertir, a principis del 2019, en la primera artista catalana en cantar en català a la ràdio pública dels Estats Units, tot i que també interpreta les seves cançons en castellà, anglès i en hebreu.

El grup de indie-rock alternatiu que fa rapsòdies al voltant de la ciutat de Reus Plombiers actuarà el dilluns 19 d'agost. El grup va ser creat el 2017 pel cantant i guitarra Frankie Boronat, i pel baixista Arnau. Van gravar un EP, ‘La darrera gènesi’, de tres cançons, i poc després van incorporar al bateria Rafa i el guitarra Roger.

El cicle finalitzarà el dilluns 26 d'agost amb el grup Terra Ferma, una formació d'ska fusió de la ciutat de Reus, que neix l'any 2014 a partir d'un projecte anterior. Van enregistrar un EP l'any 2015 titulat ‘Aixecant el vol’. L'any següent un single, que es va anomenar ‘Declaració de principis’, i finalment, l'any passat van presentar l'LP ‘Un brot de llum’.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: