Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Juanjo Jazz Band inaugura el cicle de jazz de les ‘Nits del Serrallo’

Serà aquest dissabte 3 d’agost, a les 22 h, a la Pèrgola del barri mariner

Juanjo Hernández inaugura el cicle de jazz de les ‘Nits al Serrallo’ Juanjo Hernández inaugura el cicle de jazz de les ‘Nits al Serrallo’ PORT DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 01 Agost 2019 17:31

El cicle musical de les ‘Nits al Serrallo’ obre el nou cicle de jazz amb el grup Juanjo Jazz Band, el proper dissabte 3 d’agost, a les 22 h, a la Pèrgola del barri mariner de Tarragona. Així mateix, aquest cap de setmana es realitzaran altres activitats al Museu del Port, com ‘descobrim les amèriques’ o les seves exposicions, com també al Tinglado 1, on es realitzarà una sessió de ioga.

El Jazz es una de las passions del polifacètic artista tarragoní, Juan José Hernández, líder de la formació que obrirà aquest programa musical de les ‘Nits del Serrallo’. Aquest empresari, pintor, pianista, saxofonista i trompetista, ha reunit una heterogènia amalgama de personalitzats del swing, un grup de grans músics professionals i amateurs, per omplir de música les imatges i les sensacions pròpies de les nits al Serrallo.

‘Descobrim les amèriques’ i sessió de ioga

D’altra banda, ‘Descobrint les amèriques’ és la proposta d’aquest estiu de les Nits del Museu del Port. Aquesta experiència es podrà viure aquest divendres 2 d’agost, a les 22 h. Es tracta d’una visita teatralitzada adreçada al públic general, gratuïta i per la qual cal reservar prèviament a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A més el dissabte 3 d’agost, de 19 h a 21 h, es farà una Masterclass de ioga davant del Tinglado 1, amb accés lliure.

 

Exposicions

Així mateix, com és habitual, el Museu del Port també ofereix exposicions. Per una banda, hi ha la possibilitat de visitar l’exposició ‘Compartint la mar amb... Diari de navegació de Rafael de Moragas i de Tavern’, al vestíbul del Museu del Port. Aquesta mostra es pot visitar de dimarts a dissabtes, de 10 h a 14 h i de 16 h a 19 h, i diumenges i festius, d’11 h a 14 h, amb entrada lliure.
D’altra banda, el Tinglado 1 també acull dues exposicions. L’exposició ‘Ninots’, de Víctor Centelles i la mostra ‘XXI Biennal d’Art Contemporani Català 2018’. Totes dues propostes es poden veure de dimarts a dissabtes, de 10 h a 13 h i de 16 h a 19 h, i diumenges i festius, d’11 h a 14 h amb entrada lliure.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: