Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘La Mascarada’ omplirà de disfresses Torredembarra

Tindrà lloc el pròxim dissabte 3 d’agost

Imatge d'arxiu d'una rua de la Mascarada al passeig marítim de la Torre Imatge d'arxiu d'una rua de la Mascarada al passeig marítim de la Torre ANNA F. / AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 30 Juliol 2019 17:38

Un any més, la regidoria de Festes i l’Associació d’Amics del Carnaval han organitzat una nova edició de la Rua de Disfresses La Mascarada a Torredembarra, que tindrà lloc el pròxim dissabte 3 d’agost. En aquesta ocasió La Mascarada ve acompanyada d’un seguit d’activitats que complementaran la Rua de disfresses de la nit, en la que hi prendran part vuit carrosses –cinc de Torredembarra, dues de la Pobla de Montornès i una d'Altafulla–, a més d’una comparsa de Tarragona, amb un total de 500 participants.

La festa començarà a partir de les 18, h, al passeig Marítim, davant La Casona, amb la plantada de les carrosses i festa de l’escuma, i a les 22 h, tindrà lloc l’ inici de la Rua de disfresses. Per tancar la nit, a l’esplanada de Cal Bofill, hi haurà sessió de DJ, a partir d eles 23 h, amb servei de bar i menú per a sopar, pel qual cal adquirir tiquets de forma anticipada a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: