Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Susannes inaugura el cicle de maridatge musical i vinícola ‘En Viu’ de Valls

En el marc del cicle, també es podran escoltar la prodigiosa de Judit Neddermann, l’Orfeó de la URV i Espaldamaceta

La vallenca Susannes inaugura el cicle 'En Viu' La vallenca Susannes inaugura el cicle 'En Viu' AJUNT. VALLS
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 22 Juliol 2019 10:33

Una nova edició del cicle ‘En Viu’ s’inaugura aquest dimarts, 23 de juliol, amb quatre propostes musicals úniques i maridades amb els vins de la Denominació d’Origen (DO) Tarragona i que tindran com a escenari les nits singulars a l’històric claustre de l’antic Convent del Carme. Presentat conjuntament amb els cellers de la DO Tarragona, el cicle l’obrirà la cantautora vallenca Susannes amb el seu darrer treball. Durant el cicle, també es podrà escoltar la veu de Judit Nedderman, com també a l’Orfeó de la Universitat Rovira i Virgili i al cantautor tarragoní Espaldamaceta.

‘En Viu’ dóna el tret de sortida aquest dimarts, 23 de juliol, a l’històric claustre de l’antic Convent del Carme de Valls amb la veu de la vallenca Susannes. A l’artista la seguiran, dimecres, la veu sincera, compromesa i nua de Judit Nedderman i, dijous, l’Orfeó de la Universitat Rovira i Virgili amb la seva selecció de cançons d’autors populars, estàndards i musicals.

La darrera nit del cicle serà, com és habitual, per als ‘Divendres Di-vins’, una última vetllada en la que el públic podrà gaudir del concert ‘Millor que mai’ del cantautor tarragoní Espaldamaceta, en un maridatge especial entre la música del territori, els vins de la DO Tarragona produïts a l’Alt Camp i una tapa exclusiva amb oli de la DOP Siurana. Aquesta serà la única proposta de pagament del cicle, a un preu popular de 5 euros, que inclou l’entrada i el tast. Les localitats es poden reservar de forma presencial a les oficines del Consell regulador DO Tarragona, de 9 h a 14 h, mitjançant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., trucant al 977217931 o bé el mateix dia del concert.

La programació completa es pot consultar a través del web municipal. Els cicles d’espectacles d’estiu també compten amb el suport del Programa.cat de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: