Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cap de setmana de dansa i música a l’Hospitalet de l’Infant

Entre el divendres, 19 de juliol, i el diumenge, 21 de juliol, tindran lloc una demostració de dansa, el 33è Aplec de Sardanes vora el mar i el concert d'ADONAY String Quartet i José Manuel Hierro

L'Aplec de Sardanes a la vora de la mar arriba a la seva 33a edició L'Aplec de Sardanes a la vora de la mar arriba a la seva 33a edició AJUNT. VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 18 Juliol 2019 10:30

Durant l’estiu, l’agenda de l’Hospitalet de l’Infant s’omple d’activitats i propostes culturals ben diverses. Aquest cap de setmana, és el torn de la dansa i la música amb tres propostes, des del divendres 19 de juliol fins al diumenge 21 de juliol, per veure una mostra de dansa, ballar al ritme de sardanes o bé escoltar un concert que uneix el flamenc i el clàssic.

Els alumnes de l'Estudi de dansa Ma. Carmen Gallardo donaran el tret de sortida al cap de setmana, el divendres 19 de juliol, a les 22:30 h, amb una mostra de balls que han preparat durant el curs, a la plaça Coll de Balaguer, en un acte sota el títol ‘Dansa vora la mar’. L’endemà, dissabte 20 de juliol, continuen els actes a prop del mar amb el 33è Aplec de Sardanes a la vora de la mar, també a la Plaça Coll de Balaguer, i organitzat per Foment Cultural i l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

Per últim, el diumenge 21 de juliol, a partir de les 22 h, també a la plaça Coll de Balaguer, es podrà gaudir del concert d'ADONAY String Quartet i José Manuel Hierro. És una formació nascuda de la unió de les inquietuds artístiques dels germans José Manuel Hierro, autor de la música i guitarrista del grup, i Lourdes Hierro, violí principal del quartet, per a crear una obra que unís el gènere flamenc amb el clàssic en un grup de petit format: ‘Estrellitas del mi Cielo Flamenco’, un homenatge als mestres del flamenc que ens han anat deixant com Manolo Caracol, La Perla de Cádiz, Camarón, Chano Lobato, Morente i Paco de Lucía.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: