Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Conxita Jiménez tanca el cicle de converses amb poetesses a Tarragona

Es tracta d’una iniciativa de la Biblioteca Pública de Tarragona durant el mes de juliol

La poetessa Conxita Jiménez tanca el cicle de conversses amb poetes de la Biblioteca de Tarragona La poetessa Conxita Jiménez tanca el cicle de conversses amb poetes de la Biblioteca de Tarragona CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Juliol 2019 11:25

Durant el mes de juliol, la Biblioteca Pública de Tarragona ha organitzat un cicle de converses amb poetes i poetesses del Camp de Tarrgona. Es tracta d’una iniciativa per conversar, en to distès, sobre la seva experiència literària, quins motius els empenyen a escriure poesia, quines dificultats troben per ser publicats, com adapten la tècnica al seu estil o quins són els seus projectes més immediats i les fites on els agradaria arribar. El poeta tarragoní Juan Carlos Elijas va obrir el cicle i el va seguir Glòria Coll. Ara, la poetessa Conxita Jiménez tancarà el cicle, aquest dijous 18 de juliol, a les 18:30 h, a la biblioteca Pública de Tarragona.

Conxita Jiménez és autora dels poemaris ‘La cruïlla’ (2008), ‘Flors de sal’ (2010), ‘La ciutat adormida’ (2010), ‘Terres i vents’, que compta amb el Premi Serret (2014), ‘La pell trencada’ (2018) i ‘El bres de les fargues’ (2018). ‘El cant dels mol·luscs’, juntament amb ‘Poemari de fuga’, d’Alexandre Planas i Ballet, van rebre ex aequo el Premi Revista Mirall 2017. L’any 2018 també va rebre el IX Premi de Poesia al Carrer, de l’Ametlla de Mar, amb el poemari ‘El gest d’Yrit’. També ha publicat col·laboracions ens revistes literàries i poemes en llibres col·lectius com ‘Nit de la Poesia 2003’ i ‘Nit de la Poesia 2004’ i el relat breu ‘El Clip’ al recull col·lectiu ‘Dos germans asimètrics i altres contes’.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: