Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Festa de la Mare de Déu del Carme arriba al Barri Marítim d’Altafulla

Serà aquest dimarts 16 de juliol, quan la verge arribi en barca a la platja, davant del club marítim

Imatge de la processó de la Verge del Carme a Altafulla, l'any 2018 Imatge de la processó de la Verge del Carme a Altafulla, l'any 2018 AJUNT. ALTAFULLA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 15 Juliol 2019 16:49

La Festa de la Mare de Déu del Carme, patrona dels pescadors i mariners, arriba aquest dimarts 16 de juliol al Barri Marítim d’Altafulla. Es tracta d’un dels actes més solemnes del calendari d’estiu i que es desenvolupa principalment a Baix a Mar.

La Mare de Déu arribarà en barca a la platja d’Altafulla –davant el club marítim- cap a les 20 h, després de sortir del Port de Torredembarra. Un cop allí, se celebrarà la tradicional missa marinera, i cap a les 20:30 h, s’iniciarà la solemne processó cap a l’església de Santa Maria. En el temple tindrà lloc el cant de la Salve i la imposició d’escapularis, i el grup Balandra, de Reus, oferirà la tradicional cantada d’Havaneres, acompanyat de rom cremat. Els actes estan organitzats per la Parròquia de Sant Martí, i hi col•laboren el Club Marítim d’Altafulla i l’Ajuntament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: