Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Parc de Voramar acollirà el festival de rumba d'Altafulla, l’Afterbeach Rumbero

Més enllà dels concerts, d’entrada lliure, l’associació Towntobe aposta per la inclusió d’una campanya de recollida de residus a la platja i fomentar així l’ecofestival

Imatge del festival Afterbeach Rumbero d'Altafulla, en l'edició del passat 2018 Imatge del festival Afterbeach Rumbero d'Altafulla, en l'edició del passat 2018 CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 15 Juliol 2019 13:01

L’Associació Towntobe, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla, torna aquest estiu amb la tercera edició de l’Afterbeach Rumbero a Altafulla. Ho farà el dissabte 3 d’agost, al Parc de Voramar, escenari escollit per aplegar aquest festival de rumba que té lloc a peu de platja. Es tracta d’un festival de música a l’aire lliure amb entrada gratuïta i un escenari idíl·lic, la platja d'Altafulla.

El festival donarà el tret de sortida a partir de les 19 h. El Festival Rumbero Afterbeach és un dels referents de la comarca, que acollirà a grans artistes provinents de diferents punts de Catalunya “que faran que ningú vulgui marxar a casa fins el final de la nit”, com asseguren des de Towntobe. Els grups participants en aquesta edició són Alma de Boquerón, provinents del barri de Gràcia de Barcelona; Fa1na, de Mollerusa; BanannaBeach, de l’Empordà; Bemba Saoco, de Barcelona i PD Peixampler, de Cambrils.

 L’Afterbeach Rumbero fomenta l’ecofestival

Així mateix, des de l’associació destaquen que “volem augmentar l'oferta d’oci però no de qualsevol manera ni a qualsevol preu, sinó mirant per la nostra casa, el planeta Terra”. Per aquest motiu, el certamen acollirà aquest any a Not This Path, una organització mediambiental del Tarragonès que vetlla per l’entorn natural de les platges, els mars i les muntanyes. A partir de les 16 h, membres de l’organització conservacionista explicaran com es poden millorar els costums habituals i canviar-los per altres alternatives biodegradables i reciclables. Un cop acabi la xerrada, i per qui s’hi vulgui sumar, es durà a terme una recollida de residus per la platja d’Altafulla, amb la finalitat de “conscienciar a tothom en mantenir una platja i un medi ambient més pur i net”.

El festival comptarà amb contenidors per reciclar (groc, verd, blau i marró); bosses de rebuig biodegradables, foodtrucks de diferents estils culinaris amb opcions vegetarianes i veganes, coberts de cartró, gots reutilitzables i canyetes biodegradables i comestibles.

Towntobe™ és una associació sense ànim de lucre on tots els beneficis obtinguts a l'Afterbeach Rumbero són invertits en les pròpies festes que s’organitzen a Altafulla o en altres espais de la contornada, amb l’objectiu d’incentivar ecofestivals i fer gaudir a la gent jove de la música en directe.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: