Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou viu la tradició amb els cicles de sardanes i havaneres aquest estiu

A partir d'aquest dissabte i durant aquests dos mesos, turistes i residents podran gaudir de diverses actuacions de cobles i grups del territori

Durant alguns dissabte d'aquest estiu, es podrà gaudir del cicle de Sardanes al Passeig Jaume I, davant del Patronat de Turisme de Salou Durant alguns dissabte d'aquest estiu, es podrà gaudir del cicle de Sardanes al Passeig Jaume I, davant del Patronat de Turisme de Salou CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 12 Juliol 2019 21:57

La Regidoria de Serveis Culturals de l'Ajuntament de Salou, dins els actes de l’Agenda d’Estiu 2019, proposa un conjunt d’actuacions tradicionals a diversos indrets del municipi, a partir d’aquest cap de setmana i durant els dos mesos d’estiu.

Per una banda, aquest dissabte 13 de juliol, a les 20h, es podrà gaudir del cicle de Sardanes al Passeig Jaume I, davant del Patronat de Turisme, a càrrec de la Cobla Principal de Tarragona; el dissabte 27 de juliol, a les 20h, amb la Cobla Genissenca; i el dissabte 10 d’agost, a les 20h, amb l’actuació de la Cobla Reus Jove i el Grup Tarragona Dansa.

A més, amb motiu de la Diada, el dimecres 11 de setembre la Cobla Catània actuarà, a les 11 hores, a la plaça del Carrilet. Per tancar el cicle de sardanes, el diumenge 6 d’octubre a partir de les 10:30 hores es podrà gaudir de l’actuació de l’Aplec de Sant Martí a la plaça del Teatre Auditori de Salou.

El cicle d'havaneres

Pel que fa al cicle d’havaneres, aquest tindrà lloc diversos dies a les 22 hores durant l’estiu: aquest dissabte 13 de juliol, a la platja de Ponent – Espigó del Moll, amb l’actuació del Grup Blandra, mentre que el dissabte 27 de juliol actuaran Grup Veus de Reus al Parc de la Ciutat.

El dimecres 7 d’agost es durà a terme la Trobada d’Havaneres a la plaça de les Comunitats Autònomes, amb l’actuació dels grups Sons de l’Havana i Peix Fregit. Finalment, el cicle es tancarà el dissabte 31 d’agost amb una actuació a càrrec del Grup Xicranda a la Platja de Cala Crancs, al Cap Salou.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: