Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La primera planta del Museu de Vidre de Vimbodí restarà tancada fins a l’agost

S’estan realitzant tasques de museïtzació de l’exposició permanent per a la millora de l’espai

Una demostració de l'elaboració d'una peça de vidre al Museu del Vidre de Vimbodí Una demostració de l'elaboració d'una peça de vidre al Museu del Vidre de Vimbodí JOSEP MARIA POTAU
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 12 Juliol 2019 11:49

La primera planta del Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet restaran tancades fins a principis del mes d’agost, a causa de les intervencions de millora que s’hi estan efectuant. Tot i això, les demostracions d’elaboració d’una peça de vidre seguiran en el seu horari habitual.

En concret, s’estan duent a terme tasques de museïtzació de l’exposició permanent, situada a la primera planta de l’edifici, on es troba la informació relacionada amb el vidre i el seu procés creatiu i l'exposició d'algunes peces antigues elaborades al forn. Les obres preveuen l’adaptació del fons a noves exigències comunicatives i la instal·lació d’un audiovisual, que ajudarà al visitant a comprendre la importància de la tradició de la manipulació de vidre per al conjunt del municipi.

El cost de les obres d'adequació és de 31.500 euros, un import que aporta la Diputació de Tarragona en concepte d'ajuda a la tasca cultural del Museu del Vidre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: