Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Teatret del Serrallo recrearà la Segona Guerra Mundial a Tarragona amb lectures i música

Serà aquest divendres 12 de juliol, a les 21:30 h / Continua la programació de concerts d’havaneres ‘Nits del Serrallo’ i les exposicions al Museu del Port i al Tinglado 1

La recreació tindrà lloc al Teatret del Serrallo La recreació tindrà lloc al Teatret del Serrallo CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 11 Juliol 2019 18:14

El Teatret del Serrallo presenta, aquest divendres 12 de juliol, a les 21:30 h, ‘Lectures de mar. Història i música al voltant de la Segona Guerra Mundial a Tarragona’, una experiència que recrea la Segons Guerra Mundial a Tarragona amb lectures i música. Les lectures aniran a càrrec de Josep Maria Castellví, Encarnació Laínez, Josep Maria Piñol i Antònia Sabater, i la música, de David Blay. Es tracta d’una experiència organitzada per l’Arxiu del Port i la Biblioteca Pública de Tarragona, gratuïta, però per la qual cal fer reserva prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i al web participo.cat. A més, el diumenge 14 de juliol, a les 19 hores, se celebrarà ‘La revetlla del Teatret’ coorganitzada per l’AV El Serrallo i el Teatret del Serrallo.

Nits del Serrallo

D’altra banda, continua la programació tradicional de concerts d’havaneres ‘Nits del Serrallo’, aquest dissabte 13 de juliol. En aquesta ocasió, es podrà escoltar la cantant Neus Mar, a les 21:30 h, a la Pèrgola. Neus Mar entra l'any 2006 en el món de les havaneres amb Càstor Pérez i Enric Canadà. Junts estrenen l’any 2008, l’espectacle ‘Essència de l'Havanera’, i el presenten a Cuba l’any següent. La cantant també és coneguda per ser la impulsora de la cantada anual d’havaneres de la Marató de TV3 a Palafrugell.

Les ‘Nits del Serrallo’ acolliran dos concerts d’havaneres més durant el mes de juliol, els dies 20 i 27. I enguany, com a novetat, durant el mes d’agost es podrà gaudir de ‘Jazz al Serrallo’, els dies 3, 10, 17, 24 i 31, a les 22 h.

Exposicions

Així mateix, el Museu del Port també ofereix la possibilitat de visitar l’exposició ‘Compartint la mar amb... Diari de navegació de Rafael de Moragas i de Tavern’ al vestíbul del Museu del Port. Es pot visitar de dimarts a dissabtes, de 10 h a 14 h i de 16h a 19 h, i diumenges i festius, d’11 h a 14 h, amb entrada lliure.

Igualment, el Tinglado 1 també acull dues exposicions: ‘Ninots’, de Víctor Centelles i ‘XXI Biennal d’Art Contemporani Català 2018’. Totes dues es poden visitar De dimarts a dissabtes, de 10 h a 13 h i de 16 h a 19 h, i diumenges i festius, d’11 h a 14 h, amb entrada lliure.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: