Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Hospitalet de l’Infant acull una mostra fotogràfica sobre el patrimoni romà de Tarragona

L'exposició, que recull imatges captades per 14 fotògrafs del territori, romandrà oberta fins al 24 de juliol, a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou

L'agulla de la Pedrera del Mèdol, a Altafulla L'agulla de la Pedrera del Mèdol, a Altafulla FERRAN AGUILAR
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 11 Juliol 2019 11:52

El proper divendres 12 de juliol, a les 19 h, s’inaugurarà l’exposició 'Convivència. Creació, Patrimoni de la Humanitat i contemporaneïtat a través dels ulls de catorze fotògrafs tarragonins' a la Casa de Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant (a la Sala Ferrer Malet).

Es tracta d’una mostra col·lectiva de fotografia creativa, organitzada pel Centre d’Estudis de l’Hospitalet de l’Infant (CELHI), amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i Patrimoni, i produïda pels Serveis Territorials de Tarragona del Departament de Cultura, en la qual participen catorze fotògrafs del Camp de Tarragona. És una posada en valor i una reflexió sobre els catorze monuments del patrimoni romà de Tarragona inclosos en la declaració de la UNESCO de l’any 2000 com a Patrimoni de la Humanitat.

Com conviuen uns monuments fets i dissenyats per a uns usos determinats fa dos mil anys amb la nostra societat actual? És una bona convivència o una mala convivència? Els catorze fotògrafs ens ajuden a formar-nos opinió amb els monuments que han captat amb les seves càmeres: Ferran Aguilar (la Pedrera del Mèdol), Gerard Boyer (el Teatre), Jordi Brú (la Torre dels Escipions), Jorge Conde (la Necròpolis Paleocristiana), Ramón Cornadó (les Muralles), Pep Escoda (el Fòrum Provincial), Montse Ferré (l’Aqüeducte), Ram Giner (la Vil·la dels Munts), Rafael López-Monné (l’Amfiteatre), Verònica Moragas (el Recinte de culte), Rubén Perdomo (el Fòrum de la Colònia), Montse Riera (l’Arc de Berà), Laura Rodríguez (el Circ), Cristina Serra (la Vil·la mausoleu de Centcelles).

L’exposició romandrà oberta al públic fins al 24 de juliol, de dilluns a dissabte, de 18 a 21 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: