Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Parc Riu Clar celebra les seves festes amb jocs, tallers i el popular festival 'Ramirock'

Tindran lloc aquest cap de setmana, del divendres 12 al diumenge 14 de juliol, al barri tarragoní

Un any més, es dedicarà el festival de Rock and Roll a l'ex Número Rojo Ramiro Beá Un any més, es dedicarà el festival de Rock and Roll a l'ex Número Rojo Ramiro Beá CAPSA DE MÚSICA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 11 Juliol 2019 10:40

Amb l’estiu arriba la temporada de les festes als diversos barris tarragonins. El pròxim cap de setmana, del divendres 12 al diumenge 14 de juliol, és el torn de Parc Riu Clar. Com és habitual, aquest barri celebra les seves festes amb especial protagonisme de la música i, més concretament, del Rock and Roll. Un any més, el ‘Ramirock’ , el festival de Rock and Roll tribut al baixista de Números Rojos Ramiro Beá, serà un dels plats forts de la nit del divendres 12. Així mateix, hi ha moltes altres propostes durant els tres dies de festes amb activitats i actes per tots els públics, des de concursos, tallers, la festa Holly o la guerra de l’escuma, pels més petits, fins a les tradicionals revetlles i el vermut rumbero, pels més grans.

Les festes de Parc Riu Clar donaran el tret de sortida, el divendres 12 de juliol, a partir de les 18 h, amb el concurs de dibuix, i seguidament, a les 19 h, tindrà lloc l’elecció del rei i la reina de les festes. A les 20 h, el periodista Miguel González farà el pregó de les festes i, a continuació, tindrà lloc la traca d’inici de festes. A partir de les 20:30 h, donarà inici la 9a nit de Rock and Roll, ‘Ramirock’, en aquesta edició amb la participació del grup reusenc Medussa, Circulos, del barri de Bonavista; Chissouray, Groggy Rude i 2UT, de Tarragona.

L’endemà, dissabte 13 de juliol, la jornada festiva començarà a les 9 h, amb el campionat de petanca i continuarà a les 10 h, amb la missa a l’ermita del barri. A les 11 h, tindrà lloc el taller participatiu de pintura mural pels més petits, càrrec de Polígon cultural. Ja a la tarda, El Cargol oferirà una sessió de jocs amb fang i pintura i un primer contacte amb malabars, a les 18:30 h. Al vespre, a les 20 h, Karate Club Shuto farà una demostració de karate, i seguidament, a partir de les 20:45 h, tindrà lloc una ‘Batalla de galls’, que s’allargarà fins a les 23:30 h. Paral·lelament, a partir de les 21:45 h, hi haurà una exhibició de dansa urbana a càrrec de Secondhome Studios. La nit la clourà l’artista Ferran Blues, a partir de les 23 h, que oferirà un recull de música des dels anys 60 fins a l’actualitat.

El diumenge, a les 10 h, hi haurà la tradicional chocolatada popular i el matí continuarà amb jocs pels més petits i un vermut rumbero, a partir de les 13:30 h, patrocinat per Vermout Yzaguirre. Al migdia, se celebrarà la fideuada popular en homenatge a la tercera edat, a partir de les 14:30 h. Al vespre, a partir de les 20 h, hi haurà una sessió de sevillanes a càrrec de ‘Compañía Alma Flamenca Marisol’. Finalment, des de les 21:30 h fins a les 23:30 h, se succeiran els actes de cloenda de les festes, amb els tambors de Riu clar, la festa Holly, la guerra de l’escuma i el fi de festes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: