Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arrenca a Reus un nou cicle de 'Cinema a La Palma'

Les projeccions començaran aquest dijous 11 de juliol amb ‘Jurassic World’

El cicle de 'Cinema a La Palma' s'estrena dijous amb la projecció de ‘Jurassic World’, en català El cicle de 'Cinema a La Palma' s'estrena dijous amb la projecció de ‘Jurassic World’, en català ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 10 Juliol 2019 16:35

El pròxim dijous 11 de juliol comença a Reus un nou cicle de 'Cinema a La Palma'. Aquest any comptarà amb un total de cinc projeccions per a tota la família que es podran veure de manera gratuïta durant el mes de juliol a La Palma, a partir de les 22h.

Aquesta edició s’estrena dijous amb ‘Jurassic World’, en català. Aquesta part de la saga se situa uns anys després de l’aventura de Jurassic Park. L’illa Nublar ha estat transformada en un enorme parc temàtic anomenat Jurassic Wold, amb versions "domesticades" d'alguns dels dinosaures més coneguts. Quan tot sembla que rutlla perfectament, un nou dinosaure d'espècie desconeguda s'escapa i comença a fer estralls entre els visitants del parc.

Les altres projeccions

El dimarts 16 de juliol és el torn de ‘La forma del agua’ del director Guillermo del Toro. Durant la Guerra Freda, en un inquietant laboratori d'alta seguretat es produeix una connexió insòlita entre dos mons aparentment allunyats. La vida de la solitària Elisa, netejadora del laboratori, canvia per complet quan descobreix un experiment secret: un home amfibi.

‘Hotel Transsilvània 3’ arribarà a la Palma el 18 de juliol. La coneguda família de monstres s'embarca en un creuer de luxe perquè, per fi, Drac pugui descansar de donar vacances a la resta a l'hotel. Però els dies de somni es converteixen en un malson quan Mavis s'adona que Drac s'ha enamorat de la misteriosa capitana de la nau, Ericka.

El 23 de juliol serà el torn de la pel·lícula espanyola ‘Campeones’. Marc, un entrenador professional de bàsquet, enmig d'una crisi personal es troba un bon dia entrenant un equip format per persones amb discapacitat intel·lectual. Allò que comença com un problema s'acaba convertint en una lliçó de vida.

L’última pel·lícula del cicle serà dijous 25 de juliol amb ‘La llibreria’. En un petit poble de l'Anglaterra de 1959, una jove dona decideix, en contra de l'educada però implacable oposició veïnal, obrir la primera llibreria que hi hagi hagut mai en aquesta zona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: