Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cau de Llunes enceta un cinefòrum durant el mes de juliol

La primera projecció serà aquest dijous 11 de juliol, al Casal Popular Sageta de Foc, amb el documental 'Las que faltaban', produït pel grup de música Mafalda

Les projeccions es faran al Casal Sageta de Foc, a la Part Alta de Tarragona Les projeccions es faran al Casal Sageta de Foc, a la Part Alta de Tarragona CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 09 Juliol 2019 18:11

El col·lectiu feminista Cau de Llunes enceta un cinefòrum durant el mes de juliol. Les projeccions es veuran cada dijous. El cicle dóna el tret de sortida aquest dijous 11 de juliol, amb 'Las que faltaban', un documental produït pel grup musical Mafalda que planteja per què no hi ha més dones als escenaris i com aquestes s'hi acaben desenvolupant. El cinefòrum serà a les 21:30 h, al Casal Popular Sageta de Foc i s’oferirà una oferta de sopar i beguda per a les assistents i els assistents.

El cicle feminista continuarà al llarg del mes de juliol. La següent cita serà el 18 de juliol amb 'La quadratura del cercle', al mateix Casal. A les 20:30h, hi haurà un col·loqui amb la historiadora Coral Cuadrada i després es projectarà el documental, centrat en la història del Bloc Feminista de Tarragona. D'altra banda, Cau de Llunes està enllestint la darrera sessió amb 'Lesbofòbia, un documental i deu respostes', per a la qual es donaran més detalls pròximament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: