Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Teatre Fortuny inverteix 30.000 euros en conservar i millorar les instal·lacions

Les obres es realitzaran durant els mesos de juliol i agost i se centraran en l’escenari i els camerinos

Treballs de manteniment al Teatre Fortuny de Reus, aquest estiu Treballs de manteniment al Teatre Fortuny de Reus, aquest estiu REUS.CAT
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 05 Juliol 2019 12:49

El Consorci del Teatre Fortuny de Reus ha invertit 30.000 euros en conservar i millorar les instal·lacions, especialment a la part de l'escenari i els camerinos. Aquestes actuacions es duran a terme entre els mesos de juliol i l'agost, període de l'any en què l'espai escènic reusenc no té programació. 

Les accions de conservació i millora de dependències i instal·lacions consistiran en una acció de millora de pintura a la part de l'escenari i a tota la zona de camerinos. La part de l'escenari és on es durà a terme una major actuació de manteniment, a més de la part corresponent a les sortides d'emergència del carrer de Boule, que han quedat deteriorades pel pas del temps.

A més, també es restauraran alguns elements arquitectònics que formen part de la sala i es treballarà en la conservació, reparació i manteniment dels elements elèctrics i dels aparells d'il·luminació artística.

Aquest pla de millora de les instal·lacions i equipament del Teatre Fortuny es va iniciar l'any passat, amb una dotació de 70.000 euros, una inversió que va suposar, entre d'altres, la millora de la climatització de la sala i una part dels equips tècnics.

El Consorci ha finalitzat la seva temporada artística amb un notable increment d'espectacles i d'assistència d'espectadors. La programació ha estat valorada pels usuaris com de qualitat i variada, amb propostes diverses que han tingut una excel·lent acollida. 

El Teatre Fortuny començarà la nova temporada el pròxim mes de setembre amb les millores i inversions dutes a terme aquest estiu. La nova programació es pot consultar a la web del Teatre Fortuny o també a la dels Teatres de Reus.  

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: