Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Campus d’Arts Escèniques de la Selva engega motors amb totes les places exhaurides

Una vintena de joves s’endinsen en el món de l’espectacle amb classes de diferents disciplines, com la dansa, el circ o el teatre

El campus va començar l'1 de juliol i finalitza el 12 de juliol amb una vintena de participants El campus va començar l'1 de juliol i finalitza el 12 de juliol amb una vintena de participants CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 05 Juliol 2019 09:21

Aquesta setmana ha arrencat la tercera edició del Campus d’Arts Escèniques de la Selva del Camp (CAESC) ha arrencat aquesta setmana i ho ha fet amb un nou èxit d’inscripció i la totalitat de les 20 places que s’oferien ocupades. Organitzat conjuntament per les àrees de Formació i de Joventut de l’Ajuntament selvatà, la iniciativa va néixer amb la idea de permetre a joves d’entre 12 i 24 anys entrar en contacte amb el món de l’escena, així com convertir-se en un primer pas de cara a descobrir possibles vocacions de futur.

Enguany, l’aposta ha estat oferir el màxim de modalitats escèniques possibles, amb audiovisuals, teatre textual i gestual, passant pels titelles, el circ, diverses modalitats de dansa i la música. Els professors que enguany imparteixen les classes són Carles Pitarch, en la modalitat d’audiovisuals; Francina Fernández i Mònica Bartolí, en teatre; Eudald Ferré, en titelles; Elisenda Nadal, en l’apartat de dansa contemporània; Guillem Sanabra, en dansa urbana; Oriol Llop, en circ, i Gerard Mallorquí, en música.

La vintena de participants del CAESC, la majoria procedents del municipi però també d’altres localitats del Camp de Tarragona, van començar les classes el passat 1 de juliol i les completaran el pròxim divendres, 12 de juliol. Les activitats arrenquen a les 10 h i finalitzen a les 19 h, al Castell el Paborde, seu principal del CAESC, amb un parèntesi de dues hores per dinar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: