Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Enlluernats pels focs ARTificials

La pirotècnia Alpujarraña enlluerna el públic de Tarragona amb una exhibició on el disseny i la tecnologia es van posar al servei de la tradició

La pirotècnia Alpujarraña va llençar diversos focs aquàtics La pirotècnia Alpujarraña va llençar diversos focs aquàtics M.ÀNGELS BLADÉ
Cultura Josep Cartanyà
Dijous, 04 Juliol 2019 23:30

Milers de persones es van congregar la nit de dijous a la Platja del Miracle per gaudir del segon dia del Concurs Internacional de Focs Ciutat de Tarragona. La pirotècnia Alpujarraña d'Ugíjar (Granada) no va decebre i, amb el seu espectacle, presenta la seva candidatura al premi del concurs. 

Els andalusos van demostrar un domini de totes les gammes i varietats de coets: carcasses, xiulets, serpentines, cremalleres, voladors, boles de colors,.... I és que, a més del llançament de focs, cal recordar que Alpujarraña també es dedica a la fabricació i disseny de focs. 

Alpujarraña va llançar fins a 652 quilos de pólvora, la pirotècnia que porta més quantitat de material en aquest concurs. Els granadins no tan sols van transmetre potència, sinó elegància i un gran domini dels trets digitals, una tecnologia que va aparèixer ben sincronitzada en diversos moments de l'exhibició.

També va destacar el ventall d'aquàtics que van llançar sobre les aigües del Miracle, així com la qualitat cromàtica en general i, particulament, de la malgama de palmeres que van oferir a la part final de l'espectacle.

El públic també va estar a l'alçada del nivell de l'exhibició i va saber reconèixer amb aplaudiments els moments àlgids de l'espectacle. I per acabar, una malgama de focs potent i cromàtica que va demostrar el domini de l'espai, del temps i de les alçades, per part dels andalusos.

Alpujarraña ha deixat el llistó ben alt per als pròxims concursants. Aquest divendres 5 de juliol, a les 22:30h, serà el torn de la pirotècnia Mediterráneo, provinent de València.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: