Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La platja del Regueral de Cambrils estrena un miniclub municipal per a infants de 4 a 10 anys

Aquesta temporada també s’ha ampliat la passarel·la per a persones amb mobilitat reduïda i s’ha millorat el ferm de la zona esportiva

El Mini Club de la Platja del Regueral de Cambrils El Mini Club de la Platja del Regueral de Cambrils CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 04 Juliol 2019 16:18

La platja Prat d'En Forés - Regueral de Cambrils ha estrenat un miniclub per a infants de 4 a 10 anys, que s’afegeix al que ja hi havia a la platja del Cavet. Els dos miniclubs municipals ofereixen servei gratuït cada dia de 10:30 a 13:30 i de 17 a 19 hores, de l’1 de juliol fins el 31 d’agost.

Les instal·lacions dels miniclubs consten d’un mòdul i una zona delimitada per tanques amb una coberta, on els petits i petites podran passar una estona divertida sense pares i mares i gaudir d’activitats i tallers variats com manualitats, jocs de taula, pales i cubells. El monitoratge és d’un màxim d’una hora per infant i el rati màxim és de 8 nens i nenes simultàniament.

A la platja del Regueral també s’ha adequat a la nova normativa la passarel·la per a persones amb mobilitat reduïda, i s’han instal·lat dos pous drenants per part de l’empresa municipal Ingesol, a la zona de les dutxes i rentapeus. Des d’aquest emplaçament s’ofereix el bany adaptat amb cadira amfíbia (amb cita prèvia als centres de coordinació o correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) i altres serveis com dutxa adaptada, crosses, grua de mobilització i aparcament reservat al costat.

D’altra banda, s’ha millorat el ferm de la zona esportiva del Regueral, formada per diversos mòduls per guardar el material, tres pistes de vòlei i dos camps de futbol platja. En aquest espai s’hi realitzen activitats com el campionat de vòlei que es va celebrar el 22 i 23 de juny, la convenció de fitness que es farà del 5 al 7 de juliol o les sessions esportives dirigides per a persones grans que ofereix el Departament d’Esports durant tot l’estiu.

                                                              La zona esportiva del Regueral: 

ferm zona esportiva Cambrils

Per ampliar la informació dels serveis podeu consultar el web de Platges de Cambrils.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: