Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CN Reus Ploms oferirà un casal d’estiu per a infants i joves amb autisme

Començarà el 8 de juliol i està adreçat a infants i joves d'entre 6 i 14 anys amb autisme i altres trastorns del desenvolupament

Per a les activitats, l’entrada i la sortida a les instal·lacions del club es farà per l'accés de la porta de les pistes de pàdel i tennis, situades a l’avinguda Marià Fortuny Per a les activitats, l’entrada i la sortida a les instal·lacions del club es farà per l'accés de la porta de les pistes de pàdel i tennis, situades a l’avinguda Marià Fortuny ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 04 Juliol 2019 12:34

Amb el lema “A l’estiu, ... Supera’t!!!”, el Club Natació Reus Ploms organitza, per primer cop i amb el suport de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus, el casal d’estiu per a infants i joves amb trastorns d’espectre autista (TEA) lleus o moderats i altres trastorns del desenvolupament. Aquest any reforçaran les activitats esportives, que inclouran futbol, bàsquet, jocs d’aigua, tennis, zumba i més.

Començarà el 8 de juliol i s’allargarà fins el 2 d’agost. Les activitats es faran de dilluns a divendres, des de les 9h fins les 13h. Costarà 40 euros per setmana i la inscripció serà setmanal i s’haurà de fer de manera presencial a la recepció del Pavelló Joan Sirolla. Per a les activitats, l’entrada i la sortida a les instal·lacions del club es farà per l'accés de la porta de les pistes de pàdel i tennis, situades al número 1 de l’avinguda Marià Fortuny.

L’Associació Aspercamp va organitzar amb èxit les dues edicions anteriors. Aquest any, es tracta d’un casal esportiu adaptat que s’adreça a infants i joves entre 6 i 14 anys amb autisme i altres trastorns del desenvolupament i als seus germans o altres persones properes d’aquesta edat.

L’objectiu principal del casal, a més de la inclusió a l’esport, és oferir una activitat en la qual els infants i joves amb autisme puguin gaudir de la pràctica esportiva com a mitjà per millorar les seves capacitats i habilitats socials, comunicatives i de joc, respectant el seu ritme i les seves necessitats. Entre les activitats esportives que es podran practicar trobem bàdminton, bàsquet, boulder, croquet, futbol, handbol, jocs d’aigua, jocs de cooperació, jocs de taula, jocs populars, treballs manuals, netball, salvament i socorrisme, tallers, tennis, voleibol, waterpolo i zumba.

A més, el casal vol potenciar l’activitat física des d’un punt de vista lúdic, la millora de l’autoconcepte i autoestima, els hàbits d’autonomia i de coneixement del seu cos, les eines perquè es relacionin entre ells i amb els monitors a través de l’esport i la higiene personal.

Per a demanar informació es pot trucar al número de telèfon 977 75 75 20 o escriure un correu electrònic a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Casal d’Estiu Adaptat

L’AMPA CEEP Alba gestiona l’organització del Casal d’Estiu Adaptat, que es fa de l’1 al 26 de juliol des de les 9h fins a les 13h a l’Escola General Prim. Enguany, hi poden participar fins a 40 infants i joves, entre 3 i 21 anys, escolaritzats en centres o unitats d’educació especial de Reus i infants de necessitats educatives especials residents a Reus i els seus germans i germanes. Es realitzen diverses activitats com hipoteràpia, tallers de creativitat, teràpia de gossos, musicoteràpia, sortides i activitat aquàtica.

A més d’aquests dos casals, Reus també compta amb 25 infants amb necessitats especials que participen dels casals d’estiu generalistes, organitzats per la Regidoria d’Ensenyament, i que disposen d’un monitor de suport.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: