Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna el Concurs de Castells de sorra a Cambrils

Se celebrarà el pròxim 6 de juliol i els equips guanyadors podran aconseguir estades d'hotel i entrades a parcs recreatius de la zona

Imatge de la primera edició del Concurs de Castells de sorra de Cambrils Imatge de la primera edició del Concurs de Castells de sorra de Cambrils AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 03 Juliol 2019 16:14

El Patronat de Turisme de Cambrils ha organitzat la segona edició del Concurs de Castells de Sorra, que tindrà lloc a la platja del Regueral (entre la guingueta Hawai i el Pi Rodó), el proper dissabte, 6 de juliol, de 9:30 a 13 hores. Els premis pels equips guanyadors seran estades d'hotel i entrades a Port Aventura Park, passis anuals al Parc Samà i entrades per Aquopolis, entre altres.

Els equips han d’estar format per dues o tres persones: una major de 12 anys i les altres menors d’aquesta edat. Poden ser pare o mare, fills, filles, amics, amigues, avis, àvies, néts, nétes o qualsevol persona que hi vulgui participar.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer al Patronat de Turisme o, en cas que quedin places disponibles, el mateix dia del concurs in situ. Es respectarà rigorosament l’ordre d’inscripció.

El Patronat de Turisme va recuperar aquesta activitat l’estiu passat i va ser tot un èxit. Més d’una vintena d’equips de diferents punts de Catalunya, Espanya i França van participar en la primera edició del concurs, que ja s’havia celebrat a Cambrils fa anys.

Davant la previsió d'altes temperatures, el Patronat de Turisme recomana aplicar protector solar cada 4 hores, després del bany o sudoració excessiva. A més, es recomana estar hidratats amb aigua i portar accessoris com barrets, gorres o ulleres de sol. També es recomana evitar envasos de vidre i està prohibit llençar brossa a la sorra i al mar per tal de ser respectuosos amb el medi ambient.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: