Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pepa Plana recull el 'Premi Cultura' de l'APPEC

La pallassa vallenca va ser guardonada en la 19a Nit de les Revistes i la Premsa en Català

La pallassa Pepa Plana, Premi Cultura de l'APPEC en la 19a Nit de les Revistes i la Premsa en Català La pallassa Pepa Plana, Premi Cultura de l'APPEC en la 19a Nit de les Revistes i la Premsa en Català PAU CORTINA / ACN
Cultura ACN
Dimecres, 03 Juliol 2019 08:06

En la 19a Nit de les Revistes i la Premsa en Català, celebrada el passat dijous 27 de juny, l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) va atorgar diversos reconeixements a publicacions i professionals de la comunicació i la cultura. La Junta de l'entitat va concedir el premi Cultura d'enguany a la pallassa vallenca Pepa Plana.

D'altra banda, els directors de TV3 i Catalunya Ràdio, Vicent Sanchis i Saül Gordillo, van recollit el Premi Comunicació ex aequo de l’APPEC. Amb aquest premi l’APPEC ha volgut fer costat els dos periodistes en clau de “denúncia de la repressió” i de “defensa” dels mitjans públics. Els directors van lloar respectivament la feina dels professionals dels mitjans públics en un context “d’assetjament” des de diverses esferes, i Sanchis va afirmar que en part va ser l’actitud dels treballadors el que va impedir l’aplicació del 155 als mitjans públics l’any 2017.

D’altra banda, el periodista i escriptor britànic John Carlin va declinat “a última hora” per motius personal rebre el Premi Societat que li havia concedit l’APPEC. Pel que fa a mitjans, ‘Sàpiens’ va estar guardonada com a Millor Publicació Revista, el ‘Diari de Sabadell’ va rebre el premi a la Millor Publicació de Premsa, i el digital bonart.cat, el de Millor Publicació Digital.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: