Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Cor Zongora de l’EMMPAC i el Cor Exaudio d’Igualada actuen al Tívoli del Vendrell

Serà aquest dissabte 29 de juny, a les 20:30 h / També actuaran a l’escola Pia d’Igualada, el diumenge 30 de juny, a les 20:30 h

L'actuació del Vendrell tindrà lloc a l'Auditori Tívoli L'actuació del Vendrell tindrà lloc a l'Auditori Tívoli TEMPORADA.CAT
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 28 Juny 2019 11:26

El Cor de noies Zongora de l'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell, sota la direcció de Montserrat Meneses, i el Cor de dones Exaudio d'Igualada, sota la direcció d’Esteve Costa, oferiran dos concerts a l’Auditori Tívoli del Vendrell i a la sala d’actes de l’escola Pia d’Igualada, aquest cap de setmana. El concert a l’Auditori del Tívoli serà el dissabte 29 de juny, a les 20:30 h, i en el cas de l’escola Pia d’Igualada, el diumenge 30 de juny, a les 20:30 h.

Les dues corals interpretaran cançons en solitari i també conjuntament. Aquest concert és fruit de la participació de les dues corals el passat mes de març en una trobada de cors de noies, on durant tot un cap de setmana van estar treballant amb el reconegut director Lluís Vilamajor.

En el concert es podran escoltar obres de dones compositores, repertori popular i peces amb textos de Federico Garcia Lorca, com la coneguda Suite de Lorca de E.Rautavaara.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: