Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els casals d'estiu municipals de Tarragona comencen el 25 de juny

Enguany el centre d'interès dels casals serà el circ / Les activitats van adreçades a nens i nenes de 3 a 12 anys

Imatge d'arxiu d'un casal d'estiu a Tarragona Imatge d'arxiu d'un casal d'estiu a Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 23 Juny 2019 18:03

El 25 de juliol, 190 nens i nenes entre 3 i 12 anys començaran les activitats en els Casals d’estiu municipals, que organitza l’Ajuntament de Tarragona. Els casals es desenvoluparan en set centres educatius i es perllongaran fins al dia 26 de juliol.

Enguany el centre d’interès dels casals serà el circ, un món que és sinònim d’il·lusió , espectacle i diversió, especialment per als nens i nenes. Els casals es faran en els centres educatius de: Torreforta, Bonavista, Campclar, el Serrallo, Saavedra, Sant Salvador i Marcel·lí Domingo de Sant Pere i Sant Pau. L’horari serà de 9 a 13 hores, de dilluns a divendres.

La Fundació Pere Tarrés és l’encarregada d’organitzar i dur a terme les activitats dels diferents casals, que són una alternativa per gaudir de les vacances escolars en un entorn proper i conegut, com és l’escola i el barri. Els monitors treballaran aspectes com la participació en el grup, la diversió, la integració i l’educació en valors.

El casal d’estiu incorpora als integradors i educadors socials que durant tot l’any han estat treballant al centre d’atenció diürna, i que ja han tingut contacte directe amb els infants de les escoles dins les activitats extraescolars que ofereix el mateix centre. D’aquesta manera poden cobrir millor les necessitats dels infants als quals s’adreça l’activitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: